SRAMNO: Grad PRODAJE ŠKOLSKO dvorište Bulatovićima

Grad Vranje je odlučio da otuđi parcelu u javnoj svojini, školsko dvorište u Vranjskoj Banji, na kojoj se nalazi kuća Velimira Bulatovića, oca poslanika i predsednika vranjskih naprednjaka Slaviše Bulatovića, saznaju InfoVranjske iz izvora u gradskoj vlasti.

Gradsko veće je na svojoj poslednjoj sednici aminovalo prodaju školskog dvorišta Bulatovićima, a sada sledi završni udarac, da odbornici izglasaju jednu od najsramnijih odluka Grada Vranja na sednici Skupštine Grada u četvrtak 10. juna.

Obistinile su slutnje InfoVranjskih koje su iznesene na portalu da će Grad Vranje otuđiti školsko dvorište u korist Bulatovićevih koji su ovu parcelu odavno uzurpirali, a sada je i kupuju bez ikakvog srama pred javnim interesima.

- Ljudi, pa oni nemaju sitku, uskoro će sve da pokupuju po Vranjskoj Banji, Bulatoviću, kako te nije sramota, otkupio si školsku zgradu za bagatelu, pa ti je i to malo, gradonačelniče, da li je moguće da ćeš dozvoliti da se otuđi nešto što je vek i više pripadalo banjskoj školi, Naprednjaci, sram vas bilo, ovo ni komunisti nisu radili - samo je deo iz arsenala kletvi i prekora koje Banjčani upućuju porodici Bulatović.

Podsećamo, Velimir Bulatović je podneo zahtev za otkup školskog dvorišta još u decembru 2019. godine.

S. Kostić

Komentari

Opšta pljačka Bulce. On faktički će kupiti i ostatak škole i školskog dvorišta. Bud zašto. Sramota. Ta kuća je odvajkada bila dom za učitelje i nastavnike. Tu su se smenjivale generacije na privremenom smeštaju. A sad da se pokloni ovom lopovu Bulci i njegovom ocu koji je lažnim svedocenjem u sudu uzeo sa ALEKSANDROVIM i advokatom Stojanom Ilićem 25 miliona dinara od škole. Posle 30 godina
To je naše korumpirano sudstvo. I Bulatovici crnogorski lopovi. Sram ih bilo. Tu je živelo po 3 porodice nastavnika. Sve opljackase. Bravo Vranjske za napis.

Bulča hoće ali Gonzi to sprovodi sa svojom družinom iz veća, koji jadni a ne smeju da kažu samo za pustu platu. Hoštapleri sve...

Gnjide glasale za lesinare.Tacka.

Uz sve malverzacije, pljačke, nameštene tendere, šurovanje sa kriminalcima, i dalje imate majmune koji podržavaju sektu.Nečuveno.

Čovek nema ništa sveto. Milogorac, koji ima crnogorski pasoš. strašno ali ga čeka Božji sud

PO ZAVRŠETKU NJIHOVE VLADAVINE MORAĆE SVE DA PLATI I DA VRATI NARODU ,PLUS GA ČEKA DUGOGODIŠNJA ROBIJA????!!!UAUA LOPOVI ,LEŠINARI!!!

Pa hitno smeniti Gonzija on podržava te lopove pa sve ode u propast Komrad, Vodovod, N.dom, turistička, parking pola školskog dvorišta u Banji ma da li je ovo normalno, ma šta gledamo kako nas pljačkaju

аууу ал ће неко да иде у ћорку

Bulca misli da neće u corku. Evo posadio na Banjcani cvece u žardinjere. A će ga polivaju sa kanticu. A lukovi betonski sa obe strane šetališta možda posluže za besenje. Pošto za drugo nisu. Koliko li su tu para ukrali Bulca Senta i BOSKE. Bravo za Vranjske. Bar nas o svemu obaveste. Da znamo da li će i u Banju da zatvore nekog kao Jovičića iz Palilule koji se non stop hvalese po tv kao predsednik opštine. A sad corka. Bulco mnogo si se zaleteo. Kraj ti je blizu. Kako ga uzmeš dvorište tako i će ga vrnes. Samo neće vrnes odela što ti kupio SNS da se pojavis jer si bio golca. Ništa nisi imao.

Najnovije vesti

MUP: Pali i prodavac i kupci »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su Vranjanca I. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje d...
ZutoCvece