SRAMAN JUBILEJ: 500 dana rekonstrukcije Bore Stankovića i parka

Prošlo je ravno 500 dana od početka rekonstrukcije ulice Bore Stankovića i gradskog parka, «izračunale» su InfoVranjske.

Rekonstrukcija pomenute ulice i vranjskog parka krenula je u oktobru 2019. godine i traje do danas, bez nagoveštaja kada bi mogla da bude završena.

U ulici Bore Stankovića trenutno se radi na rekonstrukciji mosta na Vranjskoj reci, a tek nakon toga očekuje se poslednje, završno asfaltiranje ove ulice koja ima status regionalnog puta.

U gradskom parku se radovi ne izvode mesecima, a prostor je još uvek ograđen poput logora i nedostupan Vranjancima.

Aktuelna gradska vlast je na početku izvođenja radova obećala da će ulica Bore Stankovića biti rekonstruisana za tri meseca, a gradski park za 120 dana.

Ni jedno ni drugo obećanje aktuelne vlasti u Vranju nije ispunjeno.

Prema prognozama anonimnih sagovornika InfoVranjskih iz gradske vlasti, sve ide ka tome da će navedene rekonstrukcije dočekati «rođendanske» dve godine.

Najnoviji istup gradonačelnika Milenkovića na „medijima“ je da će ova dva posla biti završena „ubrzano“.

Kako li bi tek izgledalo da rade usporeno, kada im je ovo najveća brzina?

S. Kostić

Komentari

Kad krecemo sa radom Centar izvrsnosti u naselju Coska?? Lele leelee magarece livade.

Što je pa sramota 500 dana, to je ipak manje od 1000.

Vranje nikad gore nije izgledalo , na sve strane rupe , iskopane nove ulice , drvece unisteno skroz , grafiti recko lopov na svaku kucu , izborne plakate od svi zivi jos stoje . Nit se zna koj pije nit koj placa .Pa ko ce normalan da sedi u ovakav grad , osim penzionera koji nemaju novac inace bi i oni otisli da mogu.. Ali sami ste krivi posto cutite i to im dozvoljavate . Zato ce i da grade jednu ulicu od 400 metra 3 godine a pare u njihove dzepove.

Živim u blizini pa znam celu situaciju.Kojim intezitetom rade trebaće im još najmanje 100 dana da ga završe.NIko iz opštine ne dolazi da proveri šta i kako rade.Kako ubrzano?????

500 dana nas ugrožavaju, nas koji imamo lokale i živimo od rada u njima. Kome bre da prodajemo robu, radnicima iz vodovoda ili saba belče. Sramota šta rade sa ovom ulicom, non stop je zatvaraju, parkiraju pokvarene mašine, blato na sve strane, vrte se oko mosta već duže vreme zato što ne znaju šta da rade, sprovode reku u cevke da bi mogli da iskopaju rupe, stubove su izlili po najvećem mrazu, tako da i ako naprave nešto to će biti nebezbedno. Sramota je za ovu vlast što niko nije od njih izašao na lice mesta. Sigurno će se slikati kad bude završena.... Lepo ćemo ih dočekati.

Najnovije vesti

ZutoCvece