SPS ulazi u gradsku vlast, dogovorene i funkcije

Vranjski socijalisti sigurno ulaze u gradsku vlast u Vranju i u sastav vladajuće koalicije, a dogovorene su i funkcije na kojima će se naći u novom sazivu, javlja portalu InfoVranjske izvor iz Gradskog odbora SNS u Vranju.

- Sve je dogovoreno na nivou centrala, a po njihovom nalogu pao je i dogovor u Vranju, pa SPS uskoro postaje deo vladajuće koalicije i dobija jasno precizirane funkcije u gradskoj vlasti -, tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, vranjski socijalisti u gradskoj vlasti dobijaju dve funkcije.

- Jedan od koordinatora ove partije, naći će se na funkciji jednog od trojice pomoćnika gradonačelnika, a SPS će dobiti i jedno načelničko mesto-, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala precizira da će socijalisti dobiti dve direktorske funkcije i jednu funkciju izvršnog direktora.

- Srđan Dekić će zadržati položaj direktora PIO Fonda, Filijale u Vranju, Branimir Stojančić mesto direktora JP „Urbanizam i izgradnja Grada Vranja“, dok će Goran Stojanović dobija funkciju izvršnog direktora u „Parking servisu“ -, kaže sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih na kraju primećuje da i SNS i SPS ne govore o dogovoru o ulasku socijalista u lokalnu vlast, vodeći računa da još dve političke opcije koje su ušle u gradski parlament, stave pred svršen čin.

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece