SPS u nokdaunu, pola partije očijuka sa SNS-om

Vranjski odbor SPS je u političkom nokdaunu, jer pola partije očijuka sa SNS-om, računajući tu i deo rukovodstva Gradskog odbora i odborničkog kluba u Skupštini Grada, javlja portalu InfoVranjske izvor iz GrO SNS u Vranju.

- Deo rukovodstva i gotovo polovina odborničkog kluba su bar jednom nogom u SNS, to znaju svi u Vranju, a nije tajna da su razgovore vodili sa Slavišom Bulatovićem, predsednikom GrO SNS, koji u stanju stranačke hibernacije pokušava da uradi nešto «korisno» za SNS, da «buši» vranjske socijaliste i vraća im dug od pre pet i više godina - naglašava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala iz GrO SNS sa sigurnošću tvrdi «da u SPS u Vranju nema nikakvih partijskih aktivnosti»!

- Kažu mi sami socijalisti da su opustele prostorije SPS, organi odbora ne zasedaju, kao da je sve stalo u ovoj političkoj stranci. Istovremeno, gomilaju se računi za struju, vodu i ostalo, što je svojevrstan indikator realnog stanja u redovima vranjskih socijalista - «zabrinut» je za socijaliste sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju potencira «da se SPS apsolutno ućutao u vezi sveukupnog stanja u Vranju i na jugu Srbije, a nije se oglasio ni kada je smenjen direktor «Urbanizma“ Branimir Stojančić, koji je član Izvršnog odbora Glavnog odbora partije»!?

S. Kostić

Komentari

Hvala bogu

Ovo je početak kraja SNS, nema mesta za sve. Mala bara puno krokodila. Sami će sebe da pojedu. Urušavanje kreće iznutra. Svi su samo zbog ličnog interesa. Ništa ljigavije nego kad menjate partije a objašnjava te ljudima da je to zbog ovog ili onog. Banda lopovska!

Lele Kostiću bole glava od tvoje novinarstvo.Ovo nema ni u Tunguziju

Dekicu, Dekicu gde se grlis sa ovog spodobu od coveka i koji ti namesta igranke,zenu da gurne na tvoje mesto. Nosi odelo na hemijsko ciscenje gori je od uranijum.

Velja, Djosa, Anticka....unistitelji Srpske napredne stranke u Vranju! Aritonovic kalkulise i sa tvrdu i sa meku struju.

Djosa poltron i pokvarenjak grli ljude a o glavi im misli. Kad se njega naprednjaci otarase, stranka ce da zazivi, ovako sa njegovo mesetarenje, svadje, stranka je na samom dnu.

Zar ovaj Djole bandit nije u Cara Dusana, ja iz Bg.pa pitam, ovaj nije za slobodu..

Koje su ovo barabe, bruka i sramota za grad, zato sam i otiso u NS, da ne gledam ove izrode, Vranjske i ti Sasa sve najbolje samo tako pisi..

Djoša je sto puta sposobniji i bolji čovek od ljigavog dekića. Onda zamislite kakav je. On opravi vodovod, pa u PIO i tamo samo mrlja crna. Veze nema smeju mu se radnici. Tatko mu trči i plaća da mu ne smene sina

Sa’ če uleti Noke da razbuca sve to

Najnovije vesti

Pao sa motora u Karađorđevoj »

U četvrtak pre podne u ulici Karađorđevoj dogodila se saobraćajna nezgoda sa, nažalost, teškim posledicama.Vozeći svoju...

Ode Neši u direktore!? »

Nenadu Đorđeviću Nešiju, gradskom većniku za sport, predstoji direktorska fotelja u «taze» javnoj ustanovi «Sportski obj...

Smiljče NOVA šefica SNS BOTOVA »

Smilja Antić, nedavno za stalno zaposleni kadar naprednjaka u kabinetu gradonačelnika Milenkovića, preuzela je i "šefova...
ZutoCvece