SPS: Svi predsednikovi ljudi

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe, ili tzv. Predsedništva GrO SPS u Vranju, saznaju InfoVranjske.

- Sve su to ljudi od poverenja šefa vranjskih socijalista Zorana Antića. Jasmina Prokić je bivša sekretarica Zorana Veličkovića Zuje, vlasnika RTV Vranje! Tu je i Miroslav Nikolić, nekadašnji sekretar i potpredsednik GrO SPS, sada radnik Gradske uprave - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, Stanković i Novkovićeva su važni za Antića zbog svojih uloga u taboru vranjskih socijalista.

- Stefan Stanković je zadužen za omladinu SPS, dok je Lidija Novković na čelu Foruma žena. Tu je, očekivano, i Žikica Antanasijević, bivši gradski većnik - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju nije mogao da potpuno razjasni status tehničke sekretarice Ljiljane Dimitrijević.

- Pretpostavljam da ona mora da balansira između različitih struja, jer je zaposlena u «Urbanizmu» - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Sam Antić je za portal Info Vranjske rekao da je Radno telo formirano da bi partija mogla normalno da funkcioniše, dok je on na bolovanju, a odlukom centrale su razrešeni svi potpredsednici.

Ipak, ma šta pisale „neke novine“, sukob unutar SPS-a ne može se sakriti.

Gde su tri koordinatora za izbore, gde je gensek Stojančić?

Od odgovora na ova pitanja mnogo toga zavisi, ali, da u vranjskom SPS-u ima više struja koje u potpunosti razaraju ovu stranku mogu da vide i laici, i to golim okom.

S. Kostić - SSB

Komentari

To je problem naših političara, hteli bi da večno vladaju i sede u fotelji. Koji afrodizijak im je vlast, da je to strašno. A još gore da se radi o sve istim likovima, nema novih, politički i moralno neuprljanim. I ovako vam se osipa i članstvo a i glasačko telo pa sa unutrašnjim sukobima šanse su vam na izborima iste kao i da se ul. B. Stankovića završi u roku.

Boze koja slika,pa ovo je cirkus ..

Sad svi mogu da stanu pod pecurku bez da se guraju...

Jasmina Prokic? Hhaha....sa srecom neka ti je sa njenim curecim mozgom! Eeee Zorane, Zorane....a kakvu si mogo ekipu da imas, da si manje lagao a vise podrzavao mlade, obrazovane ljude. Jel vidis da svi forsiraju nova, perspektivna lica, a ti ces sa Prokickom i Zikicom na izbore!!

Najnovije vesti

Nova donacija TONČEV GRADNJE »

„Tončev gradnja“ iz Surdulice saopštila je da nastavlja pružanje podrške zdravstvenim radnicima i zdravstvenim instituci...

POBUNA zaposlenih na ORL-u »

Na odeljenju ORL (otorinolaringologije) u sredu se dogodila pobuna zaposlenih, kada je stiglo naređenje iz menadžmenta Z...
ZutoCvece