SPS: Samo neka idu, DAĆEMO I KOLAČE

Povodom informacije da je najmanje 29 socijalista iz Vranja prešlo u lokalni odbor Nove Srbije, sekretar IO Gro SPS-a Branimiir Stojančić rekao je da „podržava prelazak ovih i ovakvih socijalista“ u njihovu novu stranku“.

Na vest da je njihova članica Lidija Tasić postala potpredsednik GrO NS-a, Stojančić kaže da „nije primetio“ da je „dotična gospođa neki veliki socijalista“.

- Nisam je viđao na nekim akcijama i aktivnostima za ideje SPS, nisam je video ni u forumima SPS žena, mladih a ni penzionera. Pokušao sam da nađem i njenu člansku kartu, ali ni to nisam uspeo. Svi koji žele da pređu u drugu stranku mogu da se isčlane iz SPS-a, popiju piće i posluže se kolačima, pošto je i to deo političkog života - navodi Stojančić.

On napominje da je „pre više godina“ rekao da su izlazna vrata u SPS otvorena, a ulazna zamandaljena.

- Veliki pozdrav i ljudsku i političku sreću socijalistima i levičarima želim u novoj, monarhističkoj i desničarskoj sredini - završava Stojančić.

SSB

Komentari

Nezadovoljni smo bre bane samo ti i zoran ste namireni

Da su ulazna zamandaljena znaju svi jer ste ih vi zamandaljili. Ionako smo spali na kombi stranku pa ni sekretaricu nemamo. Dok smo placali preko fiktivne firme bilo je svega a sad nema ni za cips!!!

KoLaciki ce vi omesi moja zena ne mora nista da platite...samo da ve ne gledamo vise..bane i za tebe ce ima

E moj Pero a za kurve u Presevo se ima

Slusaj ga pa ovog pametnog sto namava pola clanovi iz SPS. Koja bre monarhija i levica??? Ima li bre on i malo veze sta to znaci? Kad je mogo kralj da vlada i da odlucuje narod u isto vreme? Nikad.
Samo zamajavaju narod a stranka im propala. Kakva kombi stranka, golem je kombi. Pezejac stranka su postali. Ni cenzus nece predju ovde jer dosadili su narodu i on i antic.

Zato Ova sto ih predvodi ima par stana i sastaje se tajno na Przar sa NN licima

Od sps samo ostadose pobratimciki

Ja mislim da svi socijalisti koliko ih trenutno ima mogu da stanu u novi kombi Darka brice i to bez da se guraju!!! A zoce ce ih vozi!!!

Ma ima mile peglicu samo neka registrujev i vozi misko

Socijalizam i toliki kapital nikako ne idu

Pa koliko ce ostanete u SPS ,vas 9 ...e moj ti...gotovo je ,ispod 5 % u Vranje...sami ste si krivi

Zamandaljena vrata ? Sram te bilo zbog tebe je pobeglo pola članstva, za tebe samo g..njiva motka ako SPS misli da opstane kao stranka...

Sama ova izjava pokazuje dosta toga. Nema ih više na političkoj mapi Vranja. Ovo su govori očajnika, dečija psihologija. Nažalost jedna ozbiljna stranaka zahvaljujući ovima ode u zaborav.

Od SPS-a je od devedesetih Srbiji ostala teška trauma i propadanje. Slobodan Milošević i SPS su potpisali Kumanovski sporazum i povukli vojsku i narod sa Kosova. Ivica Dačić i SPS su potpisali Briselski sporazum i ukinulai istitucije Srbije na severu Kosova. Ovakvim političkim postupcima su izvršili teritorijalnu i institucionalu celovitost Kosova. Da ne pišem o ponašanju i postupcima na Kosovu u vreme vladavine Slobe. Stranka socijalne pravde po programu, a njihovi čelnici bogataši. Oni stoje kapitalom iza mnogih vranjskih privatnih firmi. To je javna tajna: veletrovine, poljoprivrdne apoteke, hladnjače, izgradnja puteva, butici, prevozniče firme. Mislim da su ljudi videli od Predsednika ( koferče ). Verovatno se služe logikom šta će nama kapitalizam kad mi nismo kapitalisti. I njihovi prethodnici komunisti su posle rata otimali kuće, stanove, zemlju.... , sve u ime komunizma i naravno boljeg života naroda. Sve ovo što se događa solijalistima je plod njihovih postupaka u dužem periodu.

Tadić i koštunica gi oživeše ali vučko gi surnisa

Samo da se za predsednika SPS izabere ŠIZA, on ima iskustva sa katancima na stranke SPO, DSS.

U SPS Vranje važi pravilo: Jaši, jaši, svi smo naši!

Najnovije vesti

Pronađena nestala Vranjanka »

Julijana Zdravković, koja je nestala u Vranju 21. septembra pronađena je u četvrtak, potvrđeno je u vranjskoj policiji....
ZutoCvece