SPS proslavio rođendan

Vranjski socijalisti u utorak su, u prepunoj Sali OKCE, proslavili 28. rođendan svoje partije.

Skup je otvorio Branimir Stojančić, predsednik Izvršnog odbora GrO SPS-a, posle čega su prisutni minutom ćutanja odali počast nedavno preminulim funkcionerima stranke Negovanu Stankovići i Siniši Mitiću, kao i tehničkom sekretaru Dunji Arsić.

Prigodnoj svečanosti su, pored velikog broja članova i simpatizera, te delegacija susednih opština, iz vrha partije prisustvovali Branko Ružuć, potpredsednik i Novica Tončev, član Predsedništva SPS-a.

Zanimljivo je da su skupu prisustvovali i koalicioni prijatelji socijalista, PUPS, oličen u Gradimiru Jovanoviću, naprednjaci, kojih je došlo čak devetoro, ali i predstavnici Lajićevog SDPS-a, njih čak osmoro.

Obraćajući se prisutnima, prvi čovek vranjskijh socijalista Zoran Antić najpre je podsetio da je pred Socijalističkom partijom Srbije kongres partije na kome se ona mora reformisati, kako bi ostala značajan politički činilac u zemlji.

- Moraćemo do kongresa, u novoj političkoj situaciji, da nađemo odgovore na mnogobrojna pitanja, kako bi se vratili tamo gde nam je mesto na političkoj sceni Srbije – rekao je Antić.

U tom kontekstu Antić je objasnio da će vranjski socijalisti na kongresu kao kandidata za predsednika partije podržati njenog lidera Ivicu Dačića, dok je „sve ostalo, ko će na kom mestu biti, sada nebitna stvar“.

Branko Ružić, aktuelni potpredsednik Socijalističke partije Srbije, najpre je prisutnima preneo pozdrave predsednika Ivice Dačića, a potom se osvrnuo i na partijsko partnerstvo i odlične odnose koji vladaju između Aleksandra Vučića, predsednika SNS i lidera socijalista Ivice Dačića, koji se preslikavaju širom Srbije.

- Njihova saradnja nam daje za pravo da očuvamo državotvornu orijentaciju i sačuvamo naše državne i nacionalne interese i kolorit međupartijskih odnosa – konstatovao je Ružić.

U tom kontekstu on je istakao veliki doprinos Dragana Stevanovića, koordinatora SNS-a za jug Srbije, sa kojim je, kako se izrazio, probdeo dane i noći, sve u interesu države i građana.

Rođendan socijalistima je čestitao i Novica Tončev, član Predsedništva SPS, poželevši im da ubuduće tako ojačaju, da u vlasti nemaju koalicionog partnera.

R. Irić

Komentari

Neverovatno, Žikica i zubarski tehničar u prvim redovima a vi hoćete da ih isterate? Ruku na srce, neznamo sa koje su strane došli,kao gosti ili domaćini? Ono kada pogledaš, najmanje ima članova SPS-a a najviše SNS-a na proslavi,ha,ha,ha.Zoki,koji su tvoji al 100%, ha,ha,ha?

Od onakvu silu,kada se slavilo i okupljalo u velike hale,sada ste spali na salicu.Ko[ malo bié vam dovoljna i igraonica.

Politički marketing.Nekada se slavila jubilarna godina a sada svaka, da bi se prebrojali.Retorika uobičajna,pretvara se u patologiju i bez adekvatne terapije nama će biti sve gore.I ovako ih gledamo svakodnevno na svim programima i u svim novinama, celodnevno nas ubijaju u mozak.Stranka koja se svima prilepi da bi bila na vlasti nema više ni svoju prepoznatljivost i normalno je da se članstvo osipa i beži.Skinite ih već jednom za sva vremena ili će i našu decu da vode zupe,jova,Dekić,Nikola,Božidarka i ostali polupismeni svet.

Жикица и Никола. Ударна интелектуална снага партије хахахахахахахаха
деформисали од ждрање и бахатост

Najnovije vesti

ZutoCvece