SPS preuzima ZDRAVSTVENI CENTAR?

Vranjski socijalisti naredne nedelje preuziće čelne funkcije u Zdravstvenom centru u Vranju, «Novom domu» i Javnoj biblioteci «Bora Stanković», saznaju InfoVranjske.

Prema saznanju Vranjskih, tokom intenzivnih pregovora oko realizacije sporazuma SNS – SPS o ulasku socijalista u vladajuću koaliciju, naprednjaci su pokazali «više nego dobru volju da novim koalicionim partnerima prepuste rukovođenje Zdravstvenim centrom u celosti», verovatno svesni činjenice da je aktuelno poslovodstvo ove zdravstvene ustanove načinilo više ozbiljnih propusta u svom radu.

SNS je takođe voljna da direktorski položaj u «Novom domu» prepusti socijalistima, «a gotovo je stoprocentno sigurno da SPS od javnih ustanova za sada preuzme i biblioteku «Bora Stankovi滓, i to već naredne nedelje.

Tokom razgovora između SNS i SPS u Vranju obe strane založile su se za bržu realizaciju sporazuma ovih stranaka u vezi ulaska socijalista u gradsku vlast, što je oročeno najkasnije do kraja aprila tekuće godine, čime bi se konačno završio postupak povratka SPS na tron lokalne vlasti, sаznaju Info Vranjske.

S. Kostić

Komentari

Jedini spas za ZC je smena nesposobnog rukovodstva na celu s Velickovica, unistise sve... U Sps ima izuzetno sposobnih i kvalitetni ljudi

Pa i nije neki uspeh SPS-a jer to što je dobio ni Sv.Petar ne može da ih spasi.U suštini SPS će i Novi dom i ZC da dokusuri jer pedigre persona koji ih preuzimaju je impresivan.Imaju ručice brže nego mađioničar Hudini.Mislili smo da im je dosta po jedan stan u Beogradu ili Nišu , par vozila, koja vikendica ali halapljivost nema kraja.Do juče SPS je bio nevidljiv kao stelt a sada kada izađu iz mišije rupe i kada počnu da se busaju u grudi naje.... smo.Poznat nam je moral vas političara a poštenje nije vredno pomena.Jadan je ovo grad i zemlja kada nas vi vodite.Nema nam spasa.

Ako, ako, pa Zoran Antic se narocito istakao u ZC, svi znaju o cemu se radi.....

Samo Julka I gang kafe kafe da padne pa I Turci neka se vrate,SASKO PRIPREMI SE...

Lepoo novo rukovodstvo! Da li ce novi direktor da daje lazne prekovremene sate pravnicima Ljubiću i Lidiji... a sa druge strane da ukida doktorima odvojeni zivot koji su na specijalizaciji?

Ovi obrukase zc za kratko vreme.slanjajte ih srbija se smeje

Ma samo da ode Velicko u Lazu, da lakne radnicima ZC... Krajnje je vreme...

A gde je Zupe ne pominjete ga sakrio se iza svoje senke i nekretnine, Njega i Antica treba na vesala i sve im oduzeti sto su pokrali a zna se sta je i koliko. Da j**em drzavu i grad, drustvo ne razmislja o narodu nimalo a ako se bude samo zaratilo onda zato ni slucajno u rat za politicare, braniliste je 99e i evo sta ste dobili,

Najnovije vesti

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...

Morava presušila u Lebanu »

Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana u 19, poslednjem jesenjem kolu Srpske lige «Istok», poraženi su u Lebanu od domaćeg...
ZutoCvece