SPS pred ulaskom u lokalnu vlast!?

Vranjski socijalisti uskoro ulaze u gradsku vlast i ostaju u sastavu vladajuće koalicije u Vranju, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS u Vranju.

- Kako je Šapić sve dalje od ulaska u republičku vlast, a lider SPS Ivica Dačić sve bliži ostanku u vladajućoj koaliciji, to su naglo skočile akcije ovdašnjim socijalistima da dobiju deo kolača vlasti u Vranju, naravno, saglasno izbornim rezultatima - tvrdi u razgovoru za portal InfoVranjske visoki funkcioner Gradskog odbora SNS.

Po ovom izvoru, «jedan od indikatora ulaska SPS u vladajuću koaliciju je i (polu)tajni sastanak u Bujanovcu».

- Tamo su se sastali direktorka Zdravstvenog centra u Vranju dr Ljiljana Antić, koju je pratila neizbežna glavna sestra Jasmina Ristić, sa Branimirom Stojančićem, sekretarom Izvršnog odbora SPS. Mislim da je tu definisana uloga Stojančića u smislu da amortizuje delovanje antinaprednjaka u gradskom odboru socijalista i anulira uticaj prvog socijaliste Pčinjskog okruga Novice Tončeva na dešavanja u Vranju - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala napominje «da će lako biti savladani otpori ulasku SPS u vlast u redovima SNS u Vranju».

- «Trvrda» struja u GrO SNS u Vranju, koja važi za glavnog protivnika ulaska SPS u vlast, izgubila je na uticaju u stranci i na ugledu u centrali, pa je «meka» frakcija, kao zagovornik ostanka socijalista u vladajućoj koaliciji, u prednosti, što će prevagnuti u konačnoj odluci ovdašnjih naprednjaka da oslobode prostor vranjskim socijalistima da budu deo gradske vlasti - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju nije mogao da kaže kakve su šanse Srpske desnice u Vranju da bude u sastavu vladajuće koalicije.

S. Kostić

Komentari

Čekaj Stani OTKUD dr Ljiljana Antić u ovoj celoj priči.Zar ona nije bivša direktorka ZC AKO je bivša kako kaže Dr.Miroljub otkud njoj pilutička snaga i moć da pregovara sa SPS-om.Dr Miriljube Dr Ljiljana ti je opet obukla PELENE.

Kakav zagrljaj

Ma kakav SPS kakva stranka, istina je da par ladoleza poput Zonjaka i Stojančića bi poput Dačića prodali najrođenije da bi sačuvali svoje dupe. Koju korist će od tog ulaska u vlast imali oni momci iz SPSa koji su oko izbora trčali i izlagali se neprijatnostima dok su Zonjak Stojančića i još par njih po kafićima s naprednjacima lagodno ispijali kafice. Obične članove će u Vodovodu, komradu i drugim ustanovama će naprednjaci maltretira jer kako reče onaj ološ Đoša u njihovim glavama je socijalistički virus. Zato Momci i devojke iz SPSa pamet u glavu i najuri te demagoge

Hahahahahhahahhahhahha. LJILJA I JASE UREDJIVALE POLITIKU, DAJ BRE NEMOJ NAS VRANJSKE ZAJEBAVATE VISE

Kad vec pišete neka to ima malo smisla, mislim stvarno vređate inteligenciju ljudima! Ljilja i Jase dogovaraju koaliciju sa SPS-om, i to u Bujanovac! Hahahahahaha! Zona Sumraka je za vas institucija, oni su original u svojoj fikciji, nasmeju te, ovo što pišete nije ni smešno!

DAJ ZAJEBITE BRE SA TOM JASMINOM VISE. I SANDRA JE LETELA TAKO PA ODLETE. ALI JE ZATO SANDRA BILA GENIJE ZA OVU SSELJANKU. PITAJTE SLAVISKU DOK JE DELIO JAJA U URS

Ne li ce i Glamna od higijensko odelenje za zaštitno zdravlje da pretrci u komitet

Kude će Stojančić nešto da pregovora on nesposban živ, vranjski rečeno - težak čuk

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece