SPS: Osuda nasilja, podrška porodici Đorđević

Vranjski socijalisti oglasili su se saopštenjem u kome su najoštrije osudili napad na Gorana Đorđevića, direktora vranjskog "Vodovoda" i funkcionera Gradskog odbora SNS, i njegovu porodicu u njihovoj kući, a koje je potpisao Branimir Stojančić, sekretar Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS u Vranju.

- SPS poziva nadležne službe da pronađu počinioce ovog gnusnog napada i najoštrije ih procesuiraju, kako bi to bila jasna poruka kriminalcima i interesnim grupama da se neće tolerisati nasilje -, stoji, između ostalog, u saopštenju vranjskih socijalista.

Gradsko odbor SPS u Vranju pruža punu podršku institucijama sistema i veliku podršku porodici Đorđević da prevaziće traumu koju je doživela napadom na svoje članove u svojoj porodičnoj kući.

SPS, na kraju, poručuje da nas ovakvi incidenti neće obeshrabriti, već ujediniti i zbližiti u zajedničkoj borbi za ravnopravno društvo bez nasilja!

Najnovije vesti

Milanović odlazi iz Surdulice »

Dosadašnji starteg surduličkog superligaša ima dilemu gde će nastaviti trenersku karijeru.- Ne isključujem rad u inostra...

RECKO: Ovo je pljačka »

Antić postavlja pitanje kako je baš Vasić određen da sudi meč između Inđije i Dinama.- Ko je mogao da pošalje baš sudiju...
ZutoCvece