SPS opet bez struje

Prostorije Gradskog odbora SPS u Vranju na drugom spratu zgrade "komiteta" ponovo su bez električne energije, jer im je ovdašnja Elektrodistribucija "isekla" struju zbog dugovanja od skoro tri miliona dinara, saznaju InfoVranjske iz izvora na "nižim" partijskim nivoima.

- Opet nam isekoše struju, a u koaliciji smo sa onima koji su na čelu vranjske Elektrodistribucije, mada ne sporimo da smo dužni, ali je za to kriva centrala, sve pare idu tamo, plaćaju se zaposleni u Glavnom odboru, pa za partijsku "siću" ne preostane ništa -, rezigniran je sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog odbora SPS.

Po ovom izvoru, - SPS, hteli ne hteli, mora da se snalazi i kada je bez struje!?

- Ovaj žuti kabal provikli smo do prvog sprata, pa koliko-toliko nismo bez struje, šta da radimo, moramo da se snalazimo i nekako funkcionišemo, a jedina sreća u ovoj strujnoj nesreći je što su unutarpartijski izbori na lokalu neizvesni zbog globalnih prilika, da je drugačije, ne znam kako bi se uopšte snašli -, priznaje sagovornik InfoVranjskih iz GrO SPS u Vranju.

Komentari

Gospodo vi ste deo vlasti sa snsom,koalicija.

Pa zoran nek izvadi pa nek plati...malo li je krao...

Gospodo političari, dajte malo i malo od svega onog što ste drpnuli, dajte kao kurban.Sirotinju seku i za mnogo, mnogo manje dugovanje,pa im uključuju tek po izmirenju duga a u nemalom broju slučajeva tu su i plaćenici SWAT , bar se tako ponašaju, mislim na izvršitelje, pa ode i imovina.A o jedinstvu i vašoj simbiozi duga je priča,složni ste jedino kada globite firme i narod.Ljubav je uznuđena, kao ugovoreni brak, bolje dobar razvod nego loš brak.Bolje da ste ostali u opoziciji, više bih vas cenili a ovako bićete na kolenima za svaki glas.

Ухх, ухх ух... греота. Дајте једну кантицу да излије сузе. Ево срце ми се цепа за комунисте. Просвелтили народ
а остали у мраку. Ајте народе, сиротињо, да сакупимо неки динар за другове. Они су још већа сиротиња- морлна и људска.

Pa di su im državni sekretar konjak i v.d. drug direktor ćoki. Nek izvade i nek plate.

Najnovije vesti

Pao sa PET KESICA marihuane »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su G. R. (1998) iz okoline ovog grada, zbog postojanja os...
ZutoCvece