SPS neće ZC Vranje!

Vranjski socijalisti žele da po svaku cenu izbegnu mogućnost dobijanja neke od direktorskih funkcija u Zdravstvenom centru u Vranju, saznaje Portal Vranjske iz izvora bliskih vrhu u Gradskom odboru SPS.

Izvor iz tabora vranjskih socijalista kao jedan od glavnih razloga odbijanja direktorskih fotelja u lokalnom zdravstvu navodi «nedostatak menadžera u oblasti zdravstva“.

- Imamo kvalitetne lekare, ali nam nedostaje profil menadžera u zdravstvu, zbog toga su dubioze i veće nego što bi zaista mogle biti -  ističu u taboru lokalnih socijalista.

Prema saznanjima Vranjskih, međutim, ovdašnji socijalisti zapravo ne žele da im naprednjaci podvale sa «vrućim krompirom», polazeći od činjenice da je Zdravstveni centar u Vranju u katastrofalnoj finansijskoj situaciji i konstantno u blokadi od 200 miliona dinara.

Dug Zdravstvenog centra 1,1 milijarda

U Gradskom odboru SPS u Vranju ne žele direktorske fotelje u ovdašnjem zdravstvu, kaže izvor Vranjskih, i zbog toga što je u organizaciono-tehničkom pogledu i sa aspekta ljudskih resursa ugled Zdravstvenog centra na najnižem nivou od njegovog osnivanja, pa socijalisti nemaju volje da se nose sa tim teškim nasleđem iz kojeg za dogledno vreme kao da nema izlaza.

Podsećamo, sporazumom između naprednjaka i socijalista, SPS u Vranju dobija 11 funkcija u gradskoj vlasti, što predstavlja 28 odsto udela u lokalnoj samoupravi u Vranju.

KAD SPS SLAVI: Ne može nam NIKO ništa!

Od takozvanih republičkih funkcija socijalisti za sada drže samo filijalu Fonda PIO u Vranju.

S.K.

Komentari

Kako nemaju, pa imaju odličnog menadžera, Baneta Stojančića, a i u Vodovodu se dokazao pronalaženjem naftnih polja!!!

A hocete kad ima plus..sustina je uvesti red u zc,spreciti pljacku koja traje..nije funkcija zarad bogatstva vec zarad casti i podizanja ugleda institucija

Pa zar Dacko da se menja sada kada je naucio sva pravila garaže i uigrao najbolji sastav ikada u ZC.

Pljacka i dalje traje a svi znaju..svi cute i peru ruke a kad im dodje na licnu osnovu tad je kasno..

Za samo godinu dana uništen je ZC.. BRAVO...Gde da se lecimo ljudi?

Pa u Surdulicu, naravno !!!

Kako ste ih samo provalili (mislim na SPS). Cccc...

Nemaju samo pio nego i veći broj škola predvođeni gimnazijom i naravno tu je i vrtić , i još neke funkcije koje su zataškane...

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece