SPS neće DENZIJA

Prema informacijama iz redova vranjskih socijalista, odlično obaveštenih o odnosima na relaciji SNS – SPS, taze koalicionom partneru vranjskih naprednjaka nije «milo» da Dejan Stanojević Denzi, sadašnji izvršni direktor u vranjskom «Vodovodu», bude prebačen u Urbanizam za prvog čoveka novoformirane Kancelarije za kapitalna ulaganja.

- Urbanizam je po koalicionom dogovoru pripao socijalistima, pa nam nije baš prijatno da čujemo kako će Denzi da «vršlja» po ovom javnom preduzeću. Kada su gasili Direkcciju, naprednjaci nisu poslušali naše predloge, pa ćemo sada da vidimo kako dalje - napominje sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih socijalista.

Poznati vranjski socijalisti dugog staža u ovoj partiji, bez imalo diplomatskog takta, svojstvenog «pravim» političarima, obrazlaže zašto je Denzi nepoželjan u Zavodu za urbanizam.

- Znamo da je Stanojević nepravosnažno osuđen na dve godine zatvora. Protiv njega se vodi još jedan sudski postupak, pa se u SPS-u «šapuće» da neće biti zgodno da direktorka Urbanizam i njeni saradnici sarađuju sa čovekom koji je krivično osuđen - objašnjava sagovornik Info Vranjskih.

Podsećamo, u četvrtak 6. decembra «procurela» je vest da Dejan Stanojević Denzi treba da bude izvršni direktor u Urbanizmu i rukovodilac Kancelarije za kapitalna ulaganja u okviru ovog javnog preduzeća.

Odmah potom, stigla je i informacija da se u SNS vodi velika borba za novu fotelju između Stanojevića i Gorana Petrovića, direktora „Novog doma“.

Odlazak Petrovića sa funkcije koju zauzima otvorio bi put socijalistima da preuzmu tu firmu, dok pristup „Vodovodu“, gde je Stanojević trenutno izvršni direktor, za SPS za sada ostaje nedosanjani san.

S. Kostić

Komentari

Ko bre vas pita? Vi ste najobičniji konvertiti, podguzne muve i kao takve treba vam pokazati gde vam je mesto.Jedva smo vas pustili u vlast i izvukli iz depresije pa još i uslove da nam postavljate.Budite na kolenima gde vam je i mesto ili vas vraćamo u opoziciju ! Jasno ?

A vi koji ste i sta ste? Sekta, kraj vam je veoma, veoma blizu.

Дензи за градоначелника!!!

Moze u kaznono-popravni dom u Nis. Tamo moze biti gradonacelnik.

DISIC

Kolko smo mi bolesni!!! Puštaju vuka u tor sa ovcama! Sad će Deki da kupi kombajn, jer ovako "ručno" čovek ne može da postigne!

Najnovije vesti

Tenderišu do dva pobratima »

Saša Nešić, šef unutrašnje kontrole Carine u Vranju i pobratim Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Minista...
ZutoCvece