SPS: Mi smo DOSLEDNI ANTIREVIZIONISTI

U Info Vranjske iz GrO SPS-a u Vranju stigla je reakcija povodom teksta „Vrh: na partizanskoj proslavi čeetničke pesme“.

Ovo pisaanje prenosimo u celini, bez ikakvih izmena, dopuna, komentra, objašnjenja ili slično.

Poštovani,

Iznenađeni smo pisanjem Vaših novina i Vas lično povodom „saopštenja“ organizacije „Antifašistička akcija“ ogranak Vranje, a vezano za obeležavanje 7. septembra, Dana oslobođenja Vranja od okupatora.

Povodom obeležavanja Dana slobode u Vranju, Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju izdao je saopštenje za medije, koje je i Vaša redakcija uredno dobila, ali na žalost nije objavila, ne tajno i ne filozofsko, već javno, jasno, sa precizno označenim revizionistima, pošto se nikada nismo krili da jasno prozovemo one koji pokušavaju da unize, ponize slobodarsku tradiciju srpskog naroda.

Vaša konstatacija u tekstu nema realne podloge.

Pored toga, uzeli smo učešće u svim manifestacijama koje su tog dana organizovane, od polaganja venaca, svečane sednice Skupštine grada Vranja, do svečane akademije u organizaciji SUBNOR-a Vranje, i nigde nismo bili organizatori, već učesnici.

U saopštenju koje je na svojoj Facebook stranici objavilo udruženje „Antifašistička akcija“, nigde se ne spominje Socijalistička partija Srbije, već organizatori, i sporne pesme, ako su sporne, pošto se pesme koje se navode svrstavaju u „Pesme pobede“ i „ Dobrovoljačke pesme“, a peva ih i prenosi slobodarski narod.

Socijalisti Vranja su uvek bili uz svoj narod i interesi Srbije su bili na prvom mestu, podržavamo akcije patriotskih udruženja koja imaju za cilj sprečavanje promocije fašizma, nacizma, rasizma i revizije slobodarske borbe srpskoga naroda.

Saopštenje je potpisano sa SPS, gradski odbor Vranje, te digitalnim ppotpisom Branimira Stojančića

Komentari

Шта има СПС са левицом и антифашизмом? Сама чињеница да је неко у свој назив ставио социјализам не значи да јесте социјалиста. Уосталом и Хитлерова партија је имала реч социјализам у свом називу.

Jedina partija koja je ostala dosledna NOB-u i istoriji. Srušili ste ih i doveli "žute" koji su celu državu pokrali i opljačkali pa onda kada su vam i "oni" dojadili doveli SNS koju pljujete, kunete i proklinjete.Mi smo takav narod da nam niko ne valja no uvek tražimo dlaku u jaje. Zato nas niko i neće.

Ma da, Bane Ćoki i digitalni potpis. Pa on ne ume ovako da se potpiše, a kamo li digitalno. Kažu potpisuje ga Tanja u preduzeću, a s obizorom da su crveni potpisuje ga ona svuda.

Bolest ne bira, jos kada se ukombinuje sa zaviscu i ljubomorom, ubitacna kombinacija. Lepo su ljudi govorili da ima razlog zasto ti majka vezuje portiklu iznad glave kad te hrani, sama je svesna sta je rodila, pa ne moze da gleda.

Ви сте ку.ац на бицикли,олоши!!!

Da nije Zoran Antic napravio koaliciju sa Srpskom desnicom ovo se ne bi desilo u Vranju...

Najnovije vesti

ZutoCvece