SPS kuca na vrata, traži se FOTELJA ZA PETROVIĆA

Direktorsko mesto u "Novom domu" pripašće SPS-u kada vranjski naprednjaci na čelu sa Slavišom Bulatovićem obezbede odgovarajuće direktorsko mesto za Gorana Petrovića, sadašnjeg direktora ovog javnog preduzeća, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS u Vranju.

- Naprednjaci su "kiksnuli" vezano za direktorski položaj za Petrovića u Domu učenika, jer ih je aktuelna direktorka ove ustanove Maja Ristić nadjačala, pa je SNS odložio ustupanje "Novog doma" socijalistima - navodi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Po ovom izvoru, - ključni čovek ovog odlaganja je Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka i narodni poslanik.

- Bulatović i Petrović su u posebnim interesnim vezama, ceo grad priča o tome, jer u Vranju se sve zna, aa zna se to i u SNS-u. Petrović spada u ljude najlojalnije lideru vranjskih naprednjaka koji uvek može da računa na Musinu podršku, pa je sada Bulatović na mukama da ga negde, makar bilo gde, zadrži na direktorskom položaju, ali im je Maja Ristić pokvarila "matematiku" - objašnjava istaknuti vranjski naprednjak, sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih ističe - da u redovima naprednjaka grozničavo traže neko direktorsko mesto za Gorana Petrovića, ali da se za sada ne zna u koju direktorsku fotelju će ga uvaliti Bulatović.

D. P. M.

Komentari

Mislim da treba da dodbije fotelju u Vranjski Aps. Ne može da to izbegne.Ovi ne mogu da vladaju do veka. Bolje na vreme da odradi

Musa je car
I zato vreme je da ide u Cara Dušana da se vrati lopati i motici od kojih je pobegao. Baš da vidim kako će da dobije potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak. Stole, Nešiću objasnite malo onom nepismenom pravniku i poslaniku šta kaže zakon. Što je dobio od Muse dobio je nemoj samo da mu traži nazad. E zbog kakvih lopurdi se koalicija dovodi u pitanje.

Mislim da treba da dodbije fotelju u Vranjski Aps. Ne može da to izbegne.Ovi ne mogu da vladaju do veka. Bolje na vreme da odradi

Da je prava i pravde,ovaj bi trebalo da zavrsi u zatvoru na duze vreme. I nigde drugde!

Da li je normalno da takva persona bude večiti direktor? Čime je zaslužio? Rezultatima?Strašno, koja ste vi sekta,kartel.Bitno vam je jedino da uvalite guzice u fotelje i da lažete iznova ovaj narod koji jedva preživljava.Dokle li će više da vas trpimo i nosimo na grbači.

Ako se ovo desi, mi u SNS-U ćemo da slavimo. Tog čoveka niko ne podržava u našoj stranci sem jednog čoveka koji uzima debeli novac, a mi obični gradjani plaćamo tu pljačku

U MORAVCE TUJ MU JE NAJBOLJE

E od ovog gubitnika napravise nekog velikog strucnjaka,on samo gleda gde da se ugradi i da pojede aj bre sramota ziva.

U kazamat, pa na neko gradiliste da kopa i razmislja o svojim marifetlucima ali da mu najbolji pajtos pravi drustvo, zna se ko je taj!

Najnovije vesti

ZutoCvece