SPS: Kome li se privoleti carstvu?

Srđan Dekić, koordinator u GrO SPS u Vranju, pridobio je za sebe i svoju struju u redovima vranjskih socijalista «omladinca» Stefana Stankovića na taj način što ga je ostavio da radi u PIO Fondu gde je direktor, a gde je Stanković bio pripravnik, saznaju InfoVranjske.

- Predsednik omladine SPS Stefan Stanković bio je kadar Zorana Antića, predsednika GrO SPS. Odradio je posao pripravnika u PIO Fondu, Filijala Vranje, ali ga je direktor ovog državne ustanove pridobio za svoju frakciju, jer ga je ostavio da radi u PIO Fondu, prebacivši ga u pisarnicu - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, Stanković je odmah „preverio“ dotadašnje patrone u SPS i postao Dekićev fan.

- Izborom trojice koordinatora, među kojima se našao i Dekić, oslabljene su pozicije Zorana Antića, a u pridobijanju socijalista za svoju struju, Dekić je pribegao oprobanom metodu. On je pripravnika Stankovića ostavio da radi u pisarnici PIO Fonda i tako se ovaj «skojevac» opredelio za «zemaljsko carstvo Dekićevo», a odbacio «nebesko carstvo Antićevo» - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju poručuje da je Dekić iskoristio funkciju direktora državne ustanove u partijske svrhe, ali da se mlađani Stanković, ipak, malo „zaigrao».

- Mlad je pa nije dovoljno razmislio, smetnuo s uma da je zemaljsko za malena carstvo, a nebesko uvek i do veka - šali se, ali i upozorava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

DUDE gotovo je DUDE oduvani bicete na izborima!

Dude nece imate 8 posto znas li to Dude?

Dude kolko ostanaste u SPS Dudeeeee imali vas 30 ?

Dude gotovo je Dude ....ti i Mire 50 glasa nemate

pola odavde su napustili SPS!

Dude ajde u istoriju Dude.....ovi izbori necete ti Mire ni 7,8 posto da osvojite

Dude gotovo je ni Toncev nece ti pomogne....ne brukaj se ne izlazi na izbori

Dude sto ces sa 200 glasa kada osvojite na izbori a Dude?

A be Dude pa sto bidna ovo...kolko glasa ce imate u Vranje ?

Dude gotovo je a > Nicija nije do zore...

А у коју струју су некадашњи барјактари СПС-а, Жикица, Бојана, Илић, Пеђа и они спортисти Мартин и Дарко? Ил чекају ко ће победи па да се прикаче?

Dekic, za mene, jedan od retkih političara koji liči na nešto i ne lupa gluposti kao ostali.Pozdrav!

Ako SPS najuri dr Dobrija sa neurologije , dobija u Vranju 20% !!!!

Dude druze ako očeš da prodješ dobro na izbore , moraš obavezno da se ujediniš sa DESNICOM. Ipak ste vi najviše zaslužno za njeno osnivanje u VR.

Aktivirali ste Mireta pa će on sad još bolje u zajedničku štampariju Plutos da obezbedi opštinske potrebe za štampanje. Tako da u Vranje nema druga štamparija. Samo Plutos. Ali zato gazda muva reket na opštinari pa trlja ruke od posao. Beše mu štamparija u limenu garažu a sad kupio simpov pogon preko puta kapiju. Ali pare iz opstinu samo letiv. Bidnaja gazda a da zahvali na opstinu. I na Mire. Zajednički gazdalk.

Ma da si je ovaj narod u Vranje pametan pa da si glasa za SPS jer oni mogu da pobede SNS.Posle nemoj da vi bude krivo ako SNS opet pobedi pa da pričate ponovo sve sto ste pričali do sd

Dude pravo tele

Najnovije vesti

Nova donacija TONČEV GRADNJE »

„Tončev gradnja“ iz Surdulice saopštila je da nastavlja pružanje podrške zdravstvenim radnicima i zdravstvenim instituci...

POBUNA zaposlenih na ORL-u »

Na odeljenju ORL (otorinolaringologije) u sredu se dogodila pobuna zaposlenih, kada je stiglo naređenje iz menadžmenta Z...
ZutoCvece