SPS istiskuje MANIĆA iz lokalne vlasti?

Lideri vranjskih odbora SNS i SPS prošlog petka dogovorili su «veliko finale» ulaska vranjskih socijalista u gradsku vlast i utanačili detalje oko izlaska Jedinstvene Srbije iz vladajuće koalicije, saznaju InfoVranjske.

- Detalji oko kompletnog ulaska SPS u gradsku vlast još uvek nisu poznati, mada su dogovoreni na sastanku naprednjaka i socijalista, ali je «javna tajna» da je Maniću i njegovoj JS odzvonilo - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «već odavno su vidljive indikacije koje nagoveštavaju oproštaj Manića sa tronom lokalne vlasti u Vranju».

- Prvo, na slavi JS nije bilo koalicionih partnera. Zatim, gradski većnik Bojan Kostić više navrata kritikuje Manića zbog nenamenskog trošenja sredstava u TO Vranje i pominje stimulacije i isplate «miljenicima» za prekovremeni rad. Zaključak o padu Manića i ekkipe u nemilost lokalne vlasti je logičan - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Slučajno ili ne, Skupština grada je baš sada, recimo, rešila da menja predsednika NO u Radničkom, snažnom uporištu JS-a.

Izvor portala najavljuje «da će sve oko ulaska SPS u gradsku vlast i izlaska JS iz nje biti okončano u drugoj polovini meseca marta».

S. Kostić

Komentari

Njega samo u zatvor, nego vi iz SNS takve negujete. Denzi, Musa i ostala bratija. Bravo Zorane Anticu, svaka cast. Ti si politicar, koji ima petlju da uradi nesto. Ovi iz SNS samo suknjice da obuku, nece njega Boske i Bulat da puste, uzece mu jos 20.000 evra da ga "sacuvaju". Ovo je samo farsa.

Kad moze Djosa da uzima novac i zaposljava zasto ne bi Manda iskesirao Bulatu.

Ovo su prazne priče , a Stojančić voli da smišlja priče i bajke , puste želje daleko od stvarnosti

Gde ti je bot Stojančiću , da ti piše komentare pošto ovaj tekst si samo ti moga da plasiraš , .....

Sad će Danijel da krene da brani i piše , sačekajte , da dobije instrukcije od Stojančića....

Konjače ne piši komentare više , nisi zanimljiv zoce....

Danijel je već prešao u dveri , što bulaznite , ne sluša ni šećerka i konjače, već samo sebe , idalje ga čekam u domu vojske , ....

Ma nema ništa od toga, Zoke nesposoban totalno, tri godine se kao vraćaju u vlast, svi izgubili poverenje, i švalerke ih napustile... Tuga...

Najnovije vesti

ZutoCvece