SPS: Banjski odbor ZREO ZA RASPUŠTANJE

Opštinski odbor SPS u Vranjskoj Banji nalazi se pred raspuštanjem, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima banjskih socijalista.

- Definitivno, banjski odbor SPS uskoro će biti raspušten, to je pitanje ne meseci, već dana, jer se predsednik Žikica Antanasijević već mesec dana nije pojavio u odboru, a nije ga bilo ni u prostorijama GrO SPS u Vranju, pa je organizaciju oko dolaska banjskih socijalista na proslavu 28 godina GrO SPS u Vranju preuzeo na sebe Predrag Milenković, a Antanasijević je u potpunosti zaobiđen - navodi sagovornik InfoVranjskih iz OO SPS u Vranjskoj Banji.

Poznati banjski socijalista potencira «da kršenje partijskih odluka u vezi izbora direktora osnovnih škola «Jovan Jovanović Zmaj» u Vranju i OŠ «Kralj Petar Prvi» u Korbevcu nije podjednake težine u slučaju «Anatanasijević i Milenković antilobisti SPS».

- Interesi Antanasijevića su mnogo «masniji» u odnosu na Milenkovića, gde su preovlađujući bili ljudski obziri, pa je položaj Antanasijevića u partiji mnogo delikatniji i vrlo klimav. Ako prevlada politikantstvo u cilju očuvanja kakvog-takvog mira i jedinstva u SPS, Antanasijević neće biti bez šansi da prođe nekažnjeno za svoj nedavni partijski greh - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih bez uzmaka odgovara na pitanje «kako to da su se u redu za doček gostiju na ulazu u OKCE našli i «grešnici» Antanasijević i Milenković», uz pakosnu novinarsku opasku-dilemu «nije li to samo predstava za lokalnu javnost, tako tipična za vranjske socijaliste»!?

- Bila je to u pravom smislu te reči predstava za javnost, ali Antanasijević nikako nije rehabilitovan, o njemu će se tek raspravljati na partijskim organima, jer sve mora da se raščisti u partiji kojoj predstoje unutrašnji izbori i kongres reformi - poručuje poznati banjski socijalista, sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, prilikom izbora direktora osnovnih škola «Zmaj» u Vranju i Korbevcu, Antanasijević i Milenković lobirali su za kandidate drugih opcija, a ne kadrove koje je predložio GrO SPS.

S. Kostić

Komentari

Oboje su tvrd k.r i kantar....s bele carape i crne cipele...a Zikica jos li nosi onaj crni koznjak....ko na sabor kod Zaharijeva da je poso....na livadu....i ovce da cuvaju....a pravi cobani u politiku...i bice nam bolje verujte mi....

Tvrd ku. i crne cipele nikad ne izlze iz mode.

Ovaj poznati banjski socijalista tj seoski preletacevic usra se vise. Sam daje informacije sam komentarise. Ce budes direktor polk.

Ceo sps je zreo za raspuštanje. Guzičari, naprednjački sateliti, kako na globalu, tako i na lokalu. A do pre samo 5 godina su bili stranka, duh Cobija se osećao.

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece