SPORTSKI SAVEZ u blokadi, radnici bez plata DVA MESECA

Račun Sportskog saveza Grada Vranja nalazi se u blokadi na 300.000 dinara, a po osnovu izvršenja na bazi pravosnažnih sudskih presuda u korist nekadašnjih radnika, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Račun je blokiran na iznos od 300.000 dinara, pa zaposleni već drugi mesec ne mogu da prime plate, jer gradonačelnik okleva sa plaćanjem, kako se pravda, «nasleđenih dugovanja sa kojima aktuelna gradska vlast nema ništa», zaboravljajući da nova vlast mora da izmiruje i dugovanja prethodne vlasti, tako da to opravdanje prvog građanina Vranja ne pije vodu - smatra sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «tužbe sudu potiču iz perioda od 2012. do 2015. godine».

- Tada su radnici SS podneli tužbe zbog umanjenih koeficijenata i putnih troškova i, prema očekivanju, sud je doneo presude u njihovu korist, pa je sada sve to došlo na naplatu, jer ko ne plati na ćupriji, platiće na mostu - poručuje sagovornik InfoVranjskih.

Prema poslednjim saznanjima InfoVranjskih, natezanje na relaciji Sportski savez – Grad Vranje nastavlja se do daljeg, bez mnogo iizgleda da se situaciijja stabilizuje.

S. Kostić

Komentari

Moze li neko od kolega psihijatra da probudi iz kome ovog nesretnog Gonzija, da ga rasvesti i vrati u stvarni zivot a ne da zivi u hipnozi i fatamorgani, da mu neko kaze da promeni odelo i da ukapira da je vec na kraju mandata a da bivsa vlast je bivsa vec trecu godinu. Da mu neko kaze da do sad je mogao trojke da dobije i tri budzeta usvojio a on ko budala jos prica o bivsoj vlasti. Aman ljudi, ustipite ili osamarite budalu.

Otrcani, i bedni izgovori za nesposobnost aktuelnih vladara.Sve su drugi krivi a oni nevini kao majka Tereza.Posramite se malo i priznajte da niste dorasli i da vam je intelektualni kapacitet ograničen na podizanje ruke kada vam se to kaže i savijanje kičme zaradi sitnih benificija.Gmazovi jedni, zalepili ste se za fotelje kao da ste srasli sa njima i sva pamet vam je u dupetu.

E moj Bulatoviću, da si bio pametan ko što nisi, da donjovranjce ostaviš da igraju pajčiki, a ti će im daješ vlast. Vidiš da napraviše opšte ludilo čim su se domogli funkcija i počeli da se igraju funkcionera. Ovako bi imao manje glasova svakako, sa njima ćeš sve da izgubiš. Neši i sport?!?!?!

Najnovije vesti

Boske na Pegazu »

Nedugo pošto su se pojavile glasine da je Dragan Stevanović Boske kandidat za ministra privrede ili turizma, stigao je h...
ZutoCvece