SPONTANOST: DESET putnika iz većih, PET iz manjih škola

Savet za kulturu i obrazovanje GrO SNS u Vranju naložio je vranjskim školama specijalnu verziju domaćeg zadatka u vezi odlaska za Beograd i doček Vladimira Putina - kvotu od 10 putnika u većim, a po pet u manjim školama.

- Direktori većih škola su dobili obavezu da obezbede po 10 putnika za Beograd, a manjih po pet, a svi putnici iz obrazovanja dobili su «naknadni» zadatak da obezbede još po tri putnika - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz jedne vranjske škole.

Izvor InfoVranjskih postavlja pitanje svim direktorima vranjskih škola po kom osnovu su potpisali i dali rešenja za slobodan dan radnicima-putnicima za Beograd!?

- Gde stoje ti propisi za slobodan dan zbog mitinga u prestonici? Toga nema ni u pravilnicima niti u kolektivnim ugovorima, niti u bilo kojim pravnim aktima u oblasti obrazovanja - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, potencira «da su radnici u obrazovanju, nastavnici, administrativni radnici i pomoćni radnici, koji su na zameni kolega na bolovanju, takođe obuhvaćeni domaćim zadatkom koji je vranjskim školama postavio Savet za kulturu i obrazovanje SNS!

S. Kostić

Komentari

Ovaj cupava na doktorku cerka sve ima sendvici da pojede,tugo majko ljudi ce umrev za leba.(odma pojedite svoji sendvici ili gi sakrijte)

Vidi ovu skroz levo, konkubina. Ona treba džak na glavu da stavi, a ne da se slika. Skloni se,bruko.

A ovaj skroz desno, a? Dal je prestao da podvrće pantalone? Hhaahahahahahahaha

Ej da zna da priča ono zeleno avtiče što ga ona tera

Lele ova s`leva ko da je izasla iz neko trnje, konkurencija na ovu s`desna kojoj su kapisle razbucale friz!!!Kakvi bedni reprezenti ovog ,,naprednog,, grada na jugu Srbistana!

Goco,gnjido,gde ces posle da preletis.....

Će preleti u tvorza. Tu će vu je kraj. Šampionka u preletanju. Samo je onaj zozon iz skupstine Srbije ispred nje.

Nema, to je njen kraj i svih koji su deo ili delic ovog ,,zlatnog doba,, stim sto ih ceka umesto preletanja neka lepa pitanja, gde, kako i zasto?

Patetičnog li načina da se okarakteriše neko, zamisli da u tebi neko vidi gnjidu pa te još zgazi, rasmisli o tome.

Vronski@ Svaka ptica svome jatu leti...samo se vi podrzavajte, to je legitimno.

Najnovije vesti

Golfom na Renoa, pa u Bolnicu »

Kod sela Korbevac pored Banje došlo je do teškog udesa u kome je jedna osoba teže povređena, saoštila je policija.Prema...
ZutoCvece