SPAŠAVANJE redova Nikolića

Goran Nikolić, potpredsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i direktor vranjske Elektrodistribucije pred smenom u ovom javnom preduzeću, dobiće odgovarajuću funkciju i ništa neće izgubiti zbog činjenice da će morati da napusti direktorsku fotelju u kojoj se još uvek nalazi.

- Nikolić je rođak Slađana Disića, generalnog direktora «Simpa» i važnog čoveka iz Vranja u redovima SNS, pa će se za njega naći odgovarajuća funkcija u gradskoj vlasti ili u nekoj od direktorskih fotelja u javnom preduzeću. O tome se već uveliko razmišlja u odboru vranjskih naprednjaka, a na listi su jedno gradsko javno preduzeće i ustanova republičkog značaja - navodi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Izvor InfoVranjskih ukazuje i na još jednu mogućnost «rehabilitacije» Gorana Nikolića ukoliko vrh EPS-a istraje na njegovoj smeni sa kormila vranjske Elektrodistribucije.

- Odmah nakon objavljivanja vesti da je Nikolić «kandidat» za smenu sa položaja direktora Distribucije, vrh vranjskih naprednjaka u konsultaciji sa Draganom Stevanovićem Bosketom pokrenuo je sve raspoložive mehanizme odbrane lika i dela Gorana Nikolića, rešen da ne sme da ga pusti niz vodu. U krajnjoj varijanti njegovog spasavanja u planu i činjenica da je on odbornik SNS u Skupštini Grada, pa može da bude biran na funkcije u gradskoj vlasti. Biće tu nekih iznenađenja, živi bili, pa videli - prorokuje sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Podsećamo, menadžement EPS-a predložio je da, između ostalih, sa funkcije direktora bude smenjen i Goran Nikolić, zbog grešaka koje su dovele do pada Srbije na Duing biznis listi Svetske banke, zbog čega su smenjena 23 funkcionera EPS-a, među kojima je i Vladica Aleksić, direktor Odseka za tehničke usluge Vranje.

S. Kostić

Komentari

PAROVI POCINJU..

Pa sta ako mu je rodjak ,on je pa mnogo uspesan direktor,firma u milionskoj buli zvana simpo

Babačko, izgleda da samo za tebe i Vukašina nema posao u Vranju , svi ostali se snađoše dobro...

Sejo mora da bude Kradonacelni! Rodjen je za tu funkciju i velika steta bi bila kad ne bi napredovao na to mesto! Samo napred sejo uz tebe sm o!

babacko ce ti posaljem slike kude sedi sa neki u presevo pa ce gi objavimo ce gu resimo ludnicu i zasto si povukja vesti za anonimna pisma za danijelu .pisi be bate i mi pisemo gore .aritonko kude je nega nesto spominjate golem sop i ima novu d...

Najnovije vesti

ŠEŠELJ stiže u petak »

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, obilazak Pčinjskog okruga počinje u Vranju, u petak 5. juna, saopš...
ZutoCvece