Socijalizam jedina živa tradicija

Bilo je oscilacija u politici i uspesima, ali ima jedna konstanta, socijalisti nikad nisu izdali državu, poručio je u pozdravnom govoru na proslavi 29 godina Gradske organizacije SPS u Vranju profesor dr Predrag Marković, potpredsednik SPS, na svečanosti u sali OKCE.

Marković je konstatovao da u Srbiji nema druge tradicije osim socijalističke.

- Od Svetozara Markovića do danas proteklo je tačno 150 godina, ne postoji politička ideja u Srbiji koja je preživela toliko dugo - naglasio je profesor Marković.

Poznati srpski istoričar, potpredsednik SPS, potencirao je da u redovima socijalista nema međugeneracijskih trvenja i sukoba.

- Mi smo jedina stranka u kojoj mogu da se nađu tri ili četiri generacije - zaključio je dr Predrag Marković.

Proslaava 29 godina posojanja SPS-a u Vranju održana je inače u bašti OKC-a i okupila je značajan broj članova, simpatizera i poštovaoca stranke.

S. Kostić


Komentari

A., Tončevi?

Da Markovicu, ali ste svi vi socijalisti najveci kapitalisti! A narod bos...

Професор баштини аутошовинистичке злочине својих предака-комуниста из фамилије.

E moj profesore, profesore.Daleko je vaša ideologija , mnogo daleko. Da to što polemišete i predlažete primenite bilo bi dobro ali ste za šaku vlasti prodali sve vaše članove širom naše lepe Srbije i ušli u koaliciju sa najvecim zlom , gore zlo se nije moglo iznedriti iz otrcane, zasratele ideologije Srpske radikalne stranke. E moji socijalisti, vas više nema, nestajete. Sada za narod ne postojite

Ivica Dačić je potpuno uništio ideju socijalizma u Srbiji, najlepšu političku ideju, koju su Srbi ikad imali. On će biti najcrnja istorijska figura, za jedno 50 godina. Ovi drugi će se tu i tamo spominjati u istoriji korupcije, neuropsihijatrije i u nekim lekcijama iz kriminalistike, ali on ne, on će dobiti zasluženo poglavlje. Sve ono što je preko 100 g bilo normalno u političkoj svesti prosečnog Srbina, uništila je jedna smešna persona, zbog jednog kuferčeta. Ovaj paradoksalni i nasilni čovek se pos..o i na Svetozara Markovića i na Mihaila Markovića i na sve velikane, koji su uzdizali ovaj narod. Rezultati na izborima sadašnje vlasti, u-mnogome zavise od ovog Dačićevog prostituisanja i trgovanja sa izbornom voljom srednje i najbrojnije klase. Onog dana, kada pravi socijalisti, uspeju da jednog dana svrgnu ovu ljudsko-političku nakaradu, to će ujedno biti dan, kada u Srbiji ništa više neće biti isto.

ZORANE ANTICU
NEKADA SU NA PROSLAVE GODISNJICE SPSa DOLAZILI SAMO CELNICI A SADA? TOLIKO VAS CENE U CENTRALI. A TEBE USRECILI . DA NESTO VREDIS NE BI KAO DRZAVNI SEKRETAR SEDEO U VRANJE I DZABE PRIMAO PLATU. VIDIS DA ZA TEBE U MINISTARSTVU NEMAJU NI STOLICU. E TAKO CETE I NA IZBORIMA DA PRODJETE

Mucavac komunjarski.

Велики поздрав и велики успех спс-а, странка која заиста опстаје и увек има своју праву елиту.Зато што у тој политичкој странци су увек прави интелектуалци,људи који се не селе из сранку у странку.
Бити социјалиста у Врањује још увек понос и биће још...колико је коштала проба са странком снс грађане, осетили су сви, чак највише они који су плуваљи спс.
Схватили су на крају да никада у доба социјалиста није постојала оваква мобингована садашљост и уцена као сада.
То је цена свих оних који су се трудили да униште највећу странку али то није могло-Зоран Антић је државни секретар,политичар,говорник и нема ко може да му париара у Врању од политичара!

Може бити да је СПС социјалистичка али је ипак више националсоцијалистичка. Од Осме седнице и Милошевића. Како се они усуђују да се називају следбеницима Светозара Марковића???

Какав бре СПС и какви интелектуалци?Зоран у позним годинама завршио нешто а за Банета и нисам сигурна.Илић студирао 7 година за друге нема потребе да пишем.Ваљда нисмо сви излапели,ваша политика је за последицу имала ратове,Дафину,газда Језду,санкције и губитак територије.Чиста паразитска творевина којима је једини приоритет и циљ да не буду у опозицији.Сличан се сличном радује па заједно са овим некултивисаним СНС - ом сте народ тотално деморалисали,понизили и дезорјентисали,да нам је једини спас бекство из земље.

Kriminalna politika SPS je uzrok zla i mrznje u Srbiji i dan danas. Ali, hvala Kostunici sto je ovog monstruma odrzao u zivotu onda kada je trebalo da ga zabrani i posalje na sud istorije.

SPS je NSDAP Srbije, fasisticka stranka sa socijalistickom zastavom.

Najnovije vesti

ZutoCvece