SNS udarnički i vikendom, samo, ZA ČIJE PARE? (FOTO)

Nekim čudom, vladajuća ekipa u SNS-u Vranju i ove subote nastavila je akciju „sređivanja“ određenih javnih površina.

Ova, iz više uglova sumnjiva rabota, održana je u naselju Rudina, sređivanjem tamošnjih sportskih terena.

E sad, ima tu nekoliko pitanja, koja prosto vapiju za odgovorom.

Na primer, zašto su radnici „Komrada“ koje plaćaju svi građani, a naročito ljuti protivnici SNS-a, nosili na akciji naprednjačka obeležja?

Zašto su ti radnici prikazani kao volonteri nprednjaka, i zašto su korišćena čak i deca?

Ko je odlučio da se radi u subotu, kada se dnevnia plaća duplo, u čije ime i za čiji interes?

Svi odgovori su jasni kao dan - direktoru Dimitrijeviću najvažniji je SNS, i to smo pojedini u njemu, pa tek onda građani, ako ih se uopšte seti.

Sređivanje malog parkića u naselju Češalj, koji se takođe izvodi ove subote, još je sumnjivija rabota.

Radove izvodi „Vodovod“, ali ostaje nepoznato zašto baš oni i po čijem nalogu?

Je li bio javnih poziva, tendera, dogovora za posao, ili su samo naprednjaci još jednom teško zloupotrebili državne resurse po sistemu ko nam šta može?

Zanimljivo je da se ovde jasno izdvaja jedna ekipaa okupljena oko Gorana Đorđevića Đoše, tipa rečeni Dimitrijević, Marjan Stanković iz Parkig servisa, Dejan Stanojević i slični, a direktno protiv gradske ekipa predvođene gradonačelnikom Milenkovićem.

Ovi prvi mu vršljaju po gradu, niko ga ništa ne pita, a Milenković mudro ćuti. Godinama.

I sad, kako dalje? Pa, izbori su daleko, da narod kaže šta misli o ovakvom radu.

Ali, za utehu, vrtoglavo se približavaju.

SSB

Komentari

Zašto toliko prezira i mrznje kad se grad cisti i sredjuje?

Botovko, šminkanje u SNS svrhe, kakvo čišćenje, što nije to u radno vreme i svakodnevno

omladina naselja rudina poziva redakciju vranjskih da se priključi akciji i bude nam sponzor u kupovini sportskih rekvizita

Ko li je predstavnik te mladine...i kakve li to rekvizite vi kupujete...

Ljudi neka se radi.Uskoro plate 510e.Koga bre lazete vise.200e ne moz da prebacimo.Zasto ne pravite glupim pocenjujete ljudsku inteligenciju.

Pa to sve Djosa osmislja da bi na taj nacin skrenuo paznju sa Vodovoda i kradje koja za postojanje te firme od osnivanja nije jos vidjena. Gde mu je na akciju IG sistem? Bm1, Griffon, Polet preko kojij iznosi milione iz te jadne firme. Pobratimka finansijski dir, onaj Mungos s prada naocare na celo ko iz cirkus da je izaso komercijalni, javne nabavke njemu podredjene izvuko iz Komercijale, dakle lopv svetskog ranga. Nema jaci nema veci.

To je jedna prazna lejka ta Bocka,starno je bila i ostala dno!

Djoso ne pomaze ti ni metla u ruke jedino da poletis sa njom, koga zamajavate i zadnjice da ljubite ne ne ne pomaze

Pa naravno ce trci po ovu vrucinu sitna raja jadnici sto ocekuju neki poso od stranku a ovaj belosvetski lopov Dljosa samo ce uzima proviziju id IG sistem, kolko uzede za Partizanski put sto ga pola godinu radis? Sad trljas ruke krece ti Fabrika u Cukovac 12 miliona evra proekat al ne ce uzivas u to sto pokrades, isusija si se od secer kozderu jedan. Nemav pantalone na sto da ti se drziv

To su mučenici na privremeno povremenim poslovima u komradu kojima se obećavaju radna mesta i jadnici rade 6 dana u nedelji i ako im sve to nije plaćeno.Na ovako ekstremnim temperaturama zaradi stranačke promocije,žalosno i jadno.Neka poštenjačina Dimitrijević javno pokaže obračune tih radnika pa ce se svi uveriti da se radi o teskoj zlopotrebi ljudstva i tehnike.Sto toliko brojno clanstvo sns- a ne organizuje akcije umesto sto vikendom odmaraju a ne da zlopotrebljavate radnike koji rade za nekih 25000 dinara? Gde li će vam duša?

Ama ne ga dirajte Zorana Dimitrijevic. On si jadan veze nema. KAKO GA VRZEV.Da mu naredne on bi bez pogovora uradio to. Sramota misao. Ali nije jedina. VRANJE STA SI DOZIVELO.....TUGA.

Tu je jedan terenčić. Odmah pored je dolina u kojoj su uključene kanalizacije(smrdi neverovatno). Od komaraca ne može da se provede 15 min. Koš je nizak,iskrljiven,u raspalom stanju. Iza koša kamenje noge da polomiš. Reflektori ni na vidiku...
Put do tog terena kroz šljivike i livade

Komradova vozila,mašine,radnici,ova akcija i njoj slične nisu predviđene u godišnjem planu,ni u najavi.Klasična zlopotreba funkcija zaradi partiskih interesa.Komrad je javno preduzeće,narodno,koje su naprednjaci i njihovi sateliti uzurpirali.Objavite spisak i kome dajete besplatne kante,kriterijum za dobijanje kanti jer tvrdim da dajete partijskim poslušnicima i da se tek po koji pošteni i politikom ne zaprljani građanin obraduje.

Alo ljudi,bill ste u ulici Mese Selimovic, I sta sad,pojeo vuk magarca,lazovi.

I u Surdulici ista priča, skupi se šačica aktivista koja po nalogu lokalnih funkcionera kao uređuje javne površine, a ustvari dođu da se slikaju da bi zaradili koji poen u vrhu stranke.

Najnovije vesti

ZutoCvece