SNS svesno zataškava napad na svoju odbornicu

Gradski odbor SNS u Vranju svesno zataškava incident u Skupštini Grada Vranja, kada je zamenik gradonačelnika Nenad Antić vređao odbornicu SNS Vesnu Stevanović Bošković, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

- U Gradskom odboru stranke nastupilo je apsolutno ćutanje o gafu zamenika gradonačelnika prema odbornici SNS. Slična situacija je i u Uniji vranjskih naprednjakinja, a nisu se oglasili ni gradonačelnik niti predsednik gradskog parlamenta, baš kao da se ništa nije dogodilo na sednici Skupštine Grada Vranja od 11. jula ove godine - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog odbora SNS.

Po ovom izvoru, «vrh stranke u Vranju je pokušao da naročitim dojavama prema vređanoj odbornici ublaži gaf zamenika Antića i utiče na Vesnu Stevanović Bošković da odustane od «isterivanja pravde», navodno, zbog «jedinstva u SNS».

- Boškovićeva nije odgovarala na pritiske iz stranke, ali je odmah uvidela da vrh GrO SNS čitavu stvar gura pod tepih, pa je zato odlučila da se ne pojavi na zakazanoj sednici Unije žena na koju je pozvana sredinom avgusta - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Dragana Arsić, predsednica Unije žena SNS u Vranju, potvrdila je u odgovoru na novinarsko pitanje da se Boškovićeva odista nije pojavila na avgustovskoj sednici vranjskih naprednjakinja»!

- Dopis od Boškovićeve dobila sam 5. avgusta, znači 25 dana nakon navodnog incidenta, pa sam je pozvala na sednicu Unije žena na koju ona nije došla. Sve ovo smatram pokušajem da se naruši jedinstvo stranke u Vranju - zaključila je Arsićeva i tipično naprednjačkom stilu.

Podsećamo, na sednici gradskog parlamenta od 11. jula ove godine, Nenad Antić, zamenik gradonačelnika Vranja, uvredio je odbornicu SNS Vesnu Stevanović Bošković, pa se ona u pisanoj formi obratila gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću, predsedniku Skupštine Grada Dejanu Tričkoviću, predsednici Unije žena SNS u Vranju Dragani Arsić, predsednici Unoje žena Glavnog odbora SNS Mariji Obradović i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću.

S. Kostić

Komentari

E moji naprednjaci, naprednjaci. Napadate žene. Zaplašujete ih da ne daju izjave, da vode spor. Da javnost bude upoznata. Ali kažem kada prekipi narodu, ali je to uskoro. Sveste pomešali. Seksualna zlostavljanja žena, lopovlci vaših članova, policiskih službenika, saradnika. Dosta ste zaglibili, nema vi spas. Jedino ako vas vaš vođa, veliki Vožd serpski izbavi na listu za glasanje. Vi, nemate šansu. Eto prilike za Antića i SPS podguzne buve nešto i oni povrate. Oni su za vas bili gospoda u rukavicama. A vi, vi ponovo ocekujete povratak u vasa sela, zaseoke i šume odakle ste došli, pa tamo možete vaše Diplome, doktorate i specijlizacije okaciti na bukve. E moji naprednjaci. Dođe i Vaš kraj

NORMALNO DA CE ZATASKAVATI TAKVE STVARI. DA JE NEKO IZ OPOZICIJIJE PSOVAO ODBORNICU SNSa ZUJA I KOMPANIJA BI DANIMA PRICALI O TOME,DA JE BULATOVICU NEKO IZ OPOZICIJE ZAPALIO AUTO PREKOPALI BI ZEMLJU ,VODU I VAZDUH DA PRONADJU RAZBOJNIKA, DA JE NEKO ZAISTA NAPAO UPISANKA DJOSU PIJANDURU SVE BI UCINILI DA PRONADJU NAPADACE. A OVAKO SVOJE GOVNARIJE TRPAJU ISPOD TEPIHA NE BI LI IH SAKRILI OD SVOJIH BOSOVA U BEOGRADU. NO NA SRECU MEDJU NJIMA IMA LJUDI KOJIMA JE VISE PREKO GLAVE DA GLEDAJU OVAKVE BLJUVOTINE PA OBAVESTAVAJU VRH STRANKE. SAMO PROBLEM JE STO SU I TAMO ISTI PA OD PISANJA NEMA NISTA. JEDINI SPAS JE RUSENJE OVE IZDJNICKE DRUZINE I NJIHOVO PROCESUIRANJE OD VRHA DO DNA .

Čisto sektaški način vladanja.Prljav veš krijemo,ne može nam niko ništa i uvek se pozivamo na presednika.Napad na bilo kog člana,napad je na AV.Najgori šljam nam uređuje život i umesto da ga olakšava nama je svakog dana sve gore i gore.Koga su njhovog osudili i zatvorili a svi su nevini al u lakat.Ko je živeo pod vašom vlašću ni pakao mu neće teško pasti.

Iz koje pecine izadjose sve ove zene? Kakvo ovo dno...kakve su ovo karikature...one ni za njivu nisu...ni za svinjac...a kamo li za grad...to samo SNS banda moze da gaji

Ako je Dragana stvarno ovo izjavila, onda nemam reči. Do juče zajedno kafu pila sa Vesnom posle svakog sastanka, a sada se ogradjuje od nje. Strašno!!

Ne razumem ovu izjavu.. Ko pokušava da naruši jedinstvo stranke, niti je prva počela Boćka, a šta sad treba da ćuti. Jao bože šta sve neće čujem..

A baš me zanima da je došla Vesna na sastanak, šta bi bilo, verujem da bi bila opomenuta da se drži stranke i jedinstva? I da li je uopšte spomenut ovaj incident, bez obzira što ona nije bila prisutna? Ali nije samo ona ispalila za sastanak kako čujem, propali proračuni da se prikupe poeni preko ovog incidenta.

J..i ga, gospoja, nemaš više ni tih 10 žena. A, taman si naučila da budeš direktorka! hahahaha

Najnovije vesti

ZutoCvece