SNS su muke pregoleme: UDAR DESNICE izaziva glavobolju DO MIGRENE

Vranjske naprednjake u postizbornom i epidemiološkom razdoblju razjedaju dve pregoleme muke, kako napraviti novu vladajuću koaliciju u Vranju, a da se ne zamere nijednoj parlamentarnoj političkoj opciji na lokalu, i kako blokirati protok informacija iz njihovih redova prema InfoVranjskim, opet i po ko zna koji put iz izvora u GrO SNS u Vranju.

- Na velikoj su muci u iščekivanju formiranja Vlade Srbije, što će samo delom ublažiti njihove vranjske nevolje i dileme. Najlakše im je što čekaju naređenje iz centrale stranke, u smislu, preslikajte koaliciju sa državnog na lokalni nivo i stvar je rešena. Problem je, međutim, složeniji, šta sa strankama kojih nema na državnom nivou, a ima je u Vranju, kao što je Srpska desnica - referiše za portal InfoVranjske sagovornik iz redova vranjskih naprednjaka.

Po ovom očigledno dobro obaveštenom i pouzdanom izvoru, «vest da će SNS i SPS formirati gradsku vlast u Vranju iznemirila je i SNS junoše u Gradskom odboru»!

- Vrh stranke u Vranju uvek i redovno reaguje kada Info Vranjske objave tačnu, istinitu vest. Nas uvek pogodi istina, jer mi vladamo na laži i poluistini. Zato su odmah regaovali koristeći svoj SKOJ, mlade lidere, kako bi i dalje mogli da pogledaju u oči ljude iz Srpske desnice kojima su verovatno dali određena obećanja - analizira sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala naglašava «da SPS nije u problemu, jer je već u koaliciji, ali ostaje dilema šta sa Desnicom u Vranju»!?

- Dačić je, nema sumnje, izmolio Vučićevu milost, što znači da će i vranjski socijalisti dobiti, doduše, manji komad gradske vlasti u odnosu na prethodni saziv. Ali, glavobolju do migrene zadaje im status Srpske desnice, pa bi mi da ih istovremeno i primimo i ne primimo u vlast, naravno, kada bi to moglo! Jer, prema mojim informacijama, nema šanse da se desi «ujedinjenje» svih parlamentarnih stranaka pod okriljem SNS - ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih na kraju navodi «da SNS muka u vezi protoka informacija iz stranke prema «antidržavnim» medijima nije ništa manja nego što je sastav buduće koalicije na tronu gradske vlasti».

- Svakodnevno se razbija glava ko su ti insajderi nezavisnih medija iz redova SNS u Vranju. U očajanju zbog nemoći da to saznaju, ovdašnji naprednjaci primenjuju taktiku «saopštenjem na vesti» i sve češće koriste floskulu «antidržavni» mediji, iako su svesni da je tačnije da su u pitanju «antinaprednjački» mediji. Znaju dobro, da su odista «antidržavni», svi bi bili u zatvoru, pa oni to od muke - efektan je sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

S. Kostić

Komentari

Lele Kostiću što me zabole glava od tropanje tvoje

Bata ako pozove eto vlasti,napretka i prosperiteta

Vi stvarno niste pri cistoj svesti! Promovisete najgori sljam! Srpska desnica, pobogu, koje su to kreature, ne zna se ko je tamo gori! Vi sebe nazivate novinarima, tekstovi su vam carsijske price, pisete o glupostima, a ozbiljne stvari vas ic ne zanimaju! Bravo!

Srpska desnica mora u lokalnu vlast, SPS ide u zaborav bar u Vranju. Ronu su počeli ovi iz SNS da imenuju direktore JP, polako ljudi i desnica se pita nešto. Desnica će uzeti Turističku, dva grafska većnika za SPORT i kulturu i 2 škole

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece