SNS sprema PRIVATIZACIJU Parking servisa

Srpska napredna stranka u Vranju planira da privatizuje javno preduzeće „Parking servis“, saznaju Vranjske od izvora iz GrO SNS u Vranju.

SPS PREUZIMA Novi dom, Parking servis i ČETIRI javne ustanove

Izvor iz tabora vranjskih naprednjaka navodi „da je SNS već izvršio određene predradnje koje ukazuju na pripremanje „Parking servisa“ za privatizaciju, a među prvim merama su preuzimanje garaža „Novog doma“ od strane ovog preduzeća, kao i javne rasvete“.

- Lokalni naprednjaci su iz tog razloga posebno zatečeni i konsternirani sve upornijim zahtevima vranjskih socijalista da baš „Parking servis“ i „Novi dom“ pripadnu njima nakon ulaska SPS u vladajuću koaliciju -  ističe izvor iz GrO SNS.

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju, i Marjan Stanković, direktor „Parking servisa“, nisu se odazvali na pozive novinara Vranjskih.

Podsećamo, JP „Parking servis“ nastalo je ukidanjem Direkcije za izgradnju i razvoj Grada Vranja 31. decembra 2016. godine.

Komentari

Maltretiraju nas da se takmičimo za garaže koje plaćamo 20 i kusur godina a ni dinar nisu uložili u njih a sada još privatniku da daju da nas tepa ako ne zamenimo sijalicu u garažu.Jaoj što se pojaviste u politiku upropastiste nas totalno.Narod nema leba da jede a naplaćujete ni i vazduh što dišemo a lažete nas svaki izbori će bude bolje.

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece