SNS smenjuje JOŠ DIREKTORA!

Smena direktora iz SNS establišmenta biće nastavljena «nesmanjenom žestinom», saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskih naprednjaka.

- Po nalogu vrha stranke, konsterniranog velikim brojem dopisa nezadovoljnog članstva, ali i drugih građana Vranja, biće vrlo brzo smenjeni Goran Petrović, direktor «Novog doma», Goran Đorđević, direktor «Vodovoda», Dragana Arsić, direktorka Centra za socijalni rad... SNS se neće zaustaviti samo na smeni direktora «Komrada» Momira Stoiljkovića - tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «predstoji smena i direktora iz SPS establišmenta», iako su oni praktično nedavno postavljani.

Izvor InfoVranjskih konstatuje «da je u širem članstvu SNS ogromno nezadovoljstvo stanjem u stranci i gradu rezultiralo slanjem velikog broja kritičkih dopisa naprednjačkom vrhu u Beogradu».

-Vodeće ličnosti Gradskog odbora SNS zatečeni su strašnim nezadovoljstvom članstva, pa hteli-ne hteli, moraju da rukovodeći se nalozima iz vrha stranke, smenjuju pojedine direktore, naravno, u traženju spasa za sebe i izbegavanje sopstvene odgovornosti za sveopštu katastrofu u Vranju - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Znaci li to da i Vranjski JUTKA (musa) leti

Smenite bre Ljilju iz ZC! Žena je psihijatrijski slučaj! Uništi sve što je imalo vredelo!

Ha,ha,Keckova seljačka buna nije uspela da spasi Mošu? Radnici nesu ni znali da treba da šrajkuju,ha,ha.

Direktorka Z.C.najnesposobnija odkad je osnovan Centar .Bahata,bezobrazna.sujetna.Pojima nema sta radi.A onaj Ljubic tek sto je opravlja.Nista nema u bolnici

Kako nema ? Ima pokvareni Ljubić koji savetuje direktorku kako da propadne konkurs za specijalizacije, kako da radi nabavke i da dovuče sve firme i dobavljače iz Niša , kako da uruši sve što vredi, kako da mu padaju tenderi, kako da hara zc a još jadnik ima krivičnu prijavu u procesu. Na kraju nasli su se sa Ljiljom i plivaju u isto blato. A za zavoje lekove i spriceve ko još brine?

OVA DVOJICA PODHITNO PROTERATI IZ OVAJ NAS NAPACENI GRAD.

Nikad gori medjuljudski odnosi u zdravstvu,smeniti ceo menadzment i dovesti nove normalne ljude

Pa kakva je to direktorka koja nema podrsku ni 10 posto lekara al vazno da je sef bulatovic podrzava

A onaj pa njena sefica/na dr ljiljanu/popadice,glavna sestra pisvadja med tehnicari,formirala novo udruzenje sestrinsko pa samo sikce i preti da svi dodju na proslavu u kovaca,a u isto vreme slavi i staro sestrinsko udruzenje al u dom vojske,cirkus

U bolnicu obična bagra i nista više!!

Popadice treba da dovede Tute.Tute da opravi zdravstvo.A popadice neli bese mnogo dobra sa tuteta.

Ko je tute???

A na Mande i Veke iz TOV, ce gi litnujev li kraci ili Buki jos ima koris'?

Zbog Ljilje,Popadiče,Soraju,Kožarku nikav više za Sns -pa da leba nemam da jedem.Nikad vise.

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece