SNS PREKINUO svaku komunikaciji sa građanimaa

Vranjski odbor SNS prekinuo je praksu susreta sa građanima u pojedinim gradskim naseljima, Vranjskoj Banji i selima.

Glavni razlog za ovu odluku je gaf Aleksandra Vučića prilikom svečanog početka izgradnje stanove za bezbednjake.

- Tada je Vučić pozvao okupljene građane, njih pedesetak, da priđu i razgovaraju sa njim, što je bila fatalna greška. Građani su odmah počeli da se žale da nemaju kanalizaciju, na rad Gradske uprave, komunalni program i druge teškoće. Vučić se tada «izvukao» na račun prisutnog gradonačelnika Vranja i brže-bolje napustio mesto susreta sa građanima - priseća se sagovornik InfoVranjskih.

Isti izvor ukazuje i na lokalna neprijatna iskustva naprednjaka na susretima s građanima.

- Posle ne baš prijatnih iskustava u Odžinki, Donjem Vranju i još nekim naseljima, Gradski odbor SNS je neformalno prekinuo praksu susreta i razgovora sa građanima, opredelivši se za komunikaciju jedino sa svojim članstvom koje ne postavlja neugodna pitanja i ne upućuje na račun vranjskih čelnika oštre kritike - navodi sagovornik Info Vranjskih iz vranjskog naprednjačkog tabora.

Po ovom izvoru, «na ovakav stav prema komunikaciji sa građanima uticala je i neprijatnost na skupu naprednjaka u Vranjskoj Banji sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović.

- Naprednjaci su se tada našli u nebranom grožđu kada su ih njihovi članovi pitali zašto je Vranjska Banja ostala bez petlje na Koridoru 10, a Mihajlovićeva i direktor JP «Putevi Srbije» dali amorfan i za Banjčane nezadovoljavajući odgovor - priseća se sagovornik Info Vranjskih.

Ipak, insajder Info Vranjskih iz naprednjačkih redova proriče «da će posle ove vesti na portalu, eto, iz inata, možda biti organizovan novi susret sa građanima».

- Ako za dan-dva GrO SNS zakaže razgovor sa građanima u nekom gradskom naselju ili selu, to će biti direktan odgovor na ovu vest, da se dokaže da nije tačno to što piše ovaj portal - ubeđen je sagovornik Info Vranjskih.

S. Kostić

Komentari

Nije tacno da su prekinuli kontakt sa gradjanima,spiuniraju sve sto stignu

Kada pogledam prvi red svaki razgovor bi bio vrhunac totalnog cinizma i igre jer smo naseli i postali žrtve njihove manipulacije.Pre nego da uđu u politiku bili su goli kao od majke rođeni a onda doživeli prosvetljenje i finansijski preporod.
O čemu da pričamo?O slomu pravne države, ekonomskoj katastrofi,urušavanje građanskih prava, korupciji.....?Na žalost, retorika im je još uvek impresivna za neobrazovan , ne baš emancipovan narod i još uvek naivan narod.Većina njih je do juče bila za granice Karlobag, Virovitica , Ogulin a sada su najveći pacifisti čak i veći katolici od pape.To govori o njihovom karakteru i lojalnosti.Dok god nas takvi vode nema nam napretka.Držaće nas u stalnom strahu od otpuštanja, ratova, inflacije jer jedino u haosu i mutnom mogu da vladaju.

Da nije SNS vi jadnici od novinara ne bi imali o čemu da pišete. Svakog dana izađe neki tekst u vezi nekoga ili nečega iz SNS. Očigledno da vam je SNS rak rana. Uz malo truda i vremena mozete i da napisete nesto drugo. Budite malo više kreativniji i ispirativniji u pisanju vesti. Jeste da za tako nešto čovek mora da ima znanje i sposobnost. Vi to na vašu žalost nemate i nikada nećete imati.

Bilo bi im dosadno da nije SNS a

Gde cete vi botine uskoro? Sta ce vama biti zanimljivo u zatvoru, znate li?

Pitajte bilo koga iz SNS da li zna sta znaci rec komunikacija.Odgovorno tvrdim da BULCA i njegova familija nezna.

Vi iz vranjskih imate srecu sto je SNS blag prema vama, a samo njih ljagate. svi znaju da ste stoka crvena i da ih stitite.
Imats srecu sto niste u rukama dveri i opozicije pa ljudi moji znate li gde bi bili do sada. Jebali bi vas do iznemoglosti i lansirali u svemir

U redu. Svi smo svesni da je SNS stranka najgora stranka sa najgorim članovima. Sada se pitam, a ko će posle njih doći i da li SNS lopovi odgovarati za svoje zločine ili će biti oslobođeni optužbi? Mislim da bi bilo smešno dozvoliti SNS-ovcama i njihovom pastiru samo da se povuku sa scene, nakon svega što su opljačkali i uništili.

A o cemu drugo da pisu gluperde sendvicarske? Pa sve zivo ste unistili i pokrali, bagro jedna nepismena. Izmileli ste iz pecina, niko za vas nije cuo u ovom gradu, pokupovali kod onog prasenceta Zorana Velinovica Fabusa diplome i unistavate sve cega se dotaknete. Niste vi svesni seljacine kako cete da prodjete, bicete za primer svima da se nikada niko ne ponasa kao vi kada dodje na vlast. Fasisticke svinje...

Meni ovo lici na neki selski sobor.Pa ima li bre ovde neki Vranjanac?E,moji sugradjani sta ste vi glasali da vodi vas grad.Bruka i sramota.

Najnovije vesti

ZutoCvece