SNS: Nikada nećemo učestvovati u UNIŠTAVANJU SURDULICE

Povodom najnovijih političkih dešavanja u Surdulici i održaanja 9. po redu sednice Skupštine, oglasio se i OO SNS-a u tom gradu.

Saopštenje prenosimo u celini.

- OO SNS Surdulica se s najvećim gnušanjem i prezirom ograđuje od zvaničnog saopštenja objavljenog na sajtu Opštine Surdulica u kome se javnost Surdulice obaveštava kako je 9. sednica SO Surdulica protekla u konstruktivnom i ugodnom tonu.

Naime, sama sednica je počela nizom incidentnih situacija zbog pokušaja predsednika SO Surdulica da spreči odbornika SNS-a da sednicu i govore naših odbornika zabeleži kamerom mobilnog telefona što inače činimo više od 12 godina i to poučeni lošim iskustvom jer lokalna vlast ima običaj da govore i diskusije, kao i same događaje seče i montira kako njima odgovara.

Na sednici je većina od 18 odbornika izglasala anticivilizacijsku i antiustavnu odluku da oduzme pravo glasa odborniku koji nije želeo da ukloni svoj mobilni telefon.

Naši odbornici su podneli više od 20 predloga dopuna dnevnog reda i amandmana od kojih su baš apsolutno svi bili u interesu građana ove opštine koja ubrzano propada i koja postaje ruina i ruševina iz koje svi beže glavom bez obzira.

Nijedan amandman niti predlog nije prihvaćen, među njima ni predlog za ulaganje u proces dovođenja investitora, izvesne i sigurne budućnosti mladih ljudi, rešavanja problema otpada, energetske efikasnosti, kontrole tokova novca u FK Radnik, rešavanje problema mesnih zajednica koje služe kao praonica novca, pomoći zdravstvenim radnicima, smanjivanje izdvajanja za sport na uštrb razvoja opštine i aktivne politike zapošljavanja.

Jedino što su prihvatili je bilo imenovanje ulica po nekoliko izuzetno zaslužnih građana, a i to uz veliku sramotu tek nekoliko odbornika vladajuće SPS koji su podigli ruku.

Potpuno smo svesni činjenice da ova skupština koju na papiru vodi tzv. predsednik skupštine donosi samo i isključivo odluke u cilju ostvarivanja privatnih interesa pojedinaca i nekoliko porodica koje su postale bogate za 10 generacija, a kao rezultat svega je slika i prilika Surdulice koja ubrzano postaje poslednja rupa na mapi Srbije.

Gospodo, sa vama u rušenju i uništavanju naše i budućnosti grada u kome živimo nikada nećemo učestvovati, a vaša bahatost i tiranija koju pokazujete će se završiti, to Vam obećavamo.

I Vama i građanima Surdulice posebno – kaže se u saopštenju.

SSB

Komentari

Ova lokalna pljackaska vlast ce biti crnim slovima upisana u istoriji Surdulice. To vise niko nece promeniti. Zlo koje upravlja gradom koji je gotov i koji zamire

Pa kako se obraćaju kad su raspušteni

To rekoše oni koji Srbiju opustoše i dovedoše narod do prošljački štap.Sns je bruka za Srbiju i teško da će ih oko u tome nadmašiti.O SPS meni trošio reči.

Kakva glupost, kakvo zlo! Umesto da zajedno grade i napreduju, oni nalaze razloge i sitnice da napadaju SPS. Napred SPS, oterajte zlo!

UVESTI PRINUDNU UPRAVU-DOVESTI UKP DA PROČEŠLJAJU TROŠENJE NOVCA I KAKO JE UPLAĆIVANO MESNIM ZAJEDNICAMA I RADNIKU I URGENTNO POHAPSITI.

Tomo Masurički?
Zoveš lopovi da hapse lopovi,sjaši kurta da uzjaše murta?
Svi ste isti,gestapo da se dovede i svi da se poapsiv i SNS i SPS i ostale lizalice?

Sve genij do genija ovi iz SNSa u Surdulici, što im se vidii po facama. A predlozi koje daju treba da upute svom glavnokomandujućem, jer se uglavnom odnose na nadležnost države a ne opštine. Važno pokušavaju na sve načine da pridobiju birače, jer prosečan gradjanin ne zna ko je za šta nadležan. Čist radikalski populizam-hleb za tri dinara.

Tišina sekto, opustošili ste Srbiju !!! Na čelu sa onim vašim dovešče te nas u dužničko ropstvo,

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece