SNS na mukama: Odlazak DVA verna DIREKTORA

GrO SNS uskoro prepušta dve direktorske fotelje vranjskim socijalistima, a prema postignutom koalicionom sporazumu ovih stranaka, saznaju InfoVranjske.

- Vrh vranjskih naprednjaka konačno je prelomio i dvojici direktora u javnom sektoru saopštio da moraju da napuste svoje fotelje zbog socijalista i koalicionog sporazuma o ulasku SPS u lokalnu vlast -, kaže sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Izvor InfoVranjskih, naprednjak iz drugog ešalona vlasti, moći i uticaja u SNS, međutim, nije mogao da kaže o kom se javnom preduzeću i kojoj ustanovi radi.

- Vrh stranke u Vranju to čuva kao najveću tajnu, direktorima iz naših redova ta vest saopštena je u najvećoj diskreciji, a o tome se ne govori niti diskutuje, već jedino nagađa u samoj stranci -, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Konačno, izvor InfoVranjskih iznosi svoje mišljenje o diskreciji koja prati smenu dvojice direktora-naprednjaka u lokalnom javnom sektoru i ustupanje njihovih fotelja vranjskim socijalistima.

- Mislim da se radi o kadrovima SNS u Vranju koji su izuzetno odani čelnicima Gradskog odbora i veoma zaslužni za dobre rezultate stranke, ali ti razlozi za ćutanje o smeni direktora-naprednjaka ne isključuju i neke druge motive -, smatra sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Од верних чланова снс није остало ништа,од њихове стручности никад није ни била, тако да ништа снс није изгубио,сви чланови су им из других партија.....која верност у лакат и у џеп?

Slavomire,aj vrati se unazad jedno godinu dana i vidi koliko si puta napisao ovu vest do sada.Sta je sa tobom covece,da li si normalan?!Inace,izvori su ti bas pouzdani za većinu vesti koje napišeš.Daj ne lupaj više,života ti,dosta je.Idi sa Petrusevicem popi neku kafu i ispricajte se dobro,jer ste sve u svemu našli,kao da ste blizanci,samo sto ne licite.

E sad Buki ako si malo pametan,prilika ti se pruža da sav smrad iz SNS-a očistis..daj SPS-u sto trazi i sto ne trazi..ali ako si malčice pametan.

Petre, nemaš razloga da čitaš vranjske i sebi povećavaš pritisak.Niko te ne tera.Pusti slobodoumne ljude da čitaju istini jedinih nezavisnih novina.A ti i tebi slični, kojima je glava već u nečijem dup..u ne komentariši, ne demantuj i ne repliciraj vesti jer zbog takvih mi živimo veoma loše i psihički oboljevamo od političke kombinatorike i laganja.

Gospodine Bulatoviću, ako smenite Petrović Gorana vraćam se u SNS kao da nije ništa bilo i nastavljam da vas podržavam!!!!

Sjaši Kurta da uzjaše Murta.

OVAKO BUKI DAJ GI KAKO SI JE RED A ONDA SKUPI CEO SLJAM STO NISTE STRANKU I SAKUPI ALKOSI PO NOVI DOM PO KOMRAD PAMUCNI RAZBUCAJ LEGLO STO TE OGOVARAV I JEDVA CEKAV TVOJA LEDJA.NE ODLAZI BRATE ODAVDE DOK NE RAZCISTIS ZUTU BAGRU PO FIRME .

OVAKO BUKI DAJ GI KAKO SI JE RED A ONDA SKUPI CEO SLJAM STO NISTE STRANKU I SAKUPI ALKOSI PO NOVI DOM PO KOMRAD PAMUCNI RAZBUCAJ LEGLO STO TE OGOVARAV I JEDVA CEKAV TVOJA LEDJA.NE ODLAZI BRATE ODAVDE DOK NE RAZCISTIS ZUTU BAGRU PO FIRME .

Ja sam čuo da se sprema smena u ZC. Ljilji se odbrojavaju dani. Bulatović je pustio niz vodu. Iz poverljivih izvora sam saznao da će novi direktor biti neko sa hirurgije. A i Ljilja je počela da ogovara Bulatovića kod nekih koji su Bulatoviću od poverenja. Kaže da je nesposoban i da bi dobrodošla smena glavnog i odgovornog. Ljiljo ne bi se ja radovao smeni onog ko te je postavio tu gde u bilo kojoj drugoj situaciji ne bi bila.

Za ovo sam i ja čuo. Ljiljo što ne kažeš na Bulatovića skim se vidjaš ovi dani i kakvu mu zvrčku spremaš. Bulate ne dozvoli da te ova ofire kod neki tvoji protivnici. I neka kaže što je pričala kad je bila u Beograd u ministarstvo. Ljiljo sve se brzo čuje.

Ne lipši magare do zelene trave!

Daj boze da smene ovu nesposobnu,bahatu,tracaru ljiljanu pa da progledamo

Sasu za direktora,fin,kulturan u ophodjenju sa kolegama,prijatno iznenadjenje

Ljiljana je dno dna a Sasa je ok

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece