SNS "Karanfil devojče" (FOTO)

Lidija Stojanović, «karanfil devojče» na „Danima karanfila“ 2018. u Vranjskoj Banji, članica je Foruma mladih SNS-a u Vranju, saznaju Info Vranjske iz izvora u GrO SNS-a u Vranju.

- Lidiju je često viđana na sastancima Foruma mladih SNS, dakle, ponovila se priča iz prošle 2017. godine kada je na „Danima karanfila“ takođe izabrana SNS kandidatkinja za najlepšu devojku manifestacije, sve u režiji vladajućih naprednjaka, uostalom, videli smo ko je bio u žiriju. A Lidija je prošle godine bila druga pratilja na istom izboru za mis - ističe sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Po rečima izvora portala InfoVranjske, «nema podataka koji bi svedočili da su prva i druga pratilja i «mis šarma» iz redova SNS».

- Nisu viđane po stranci, ali svakako valja proveriti, jer tendencija je vlasti oličene u SNS da «karanfil devojče» mora biti naprednjakinja, dakle, «brže, jače, bolje» i dodajemo «lepše» - satiričan je sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, na “Danima karanfila” 2017. za najlepšu devojku, "karanfil devojče" proglašena je Dragana Arsić iz Vladičinog Hana, takođe članica SNS-a.

S. Kostić

Komentari

Vranje je ocekivalo da IKA bude KARANFIL DEVOJCE,mnogo bi značilo za DRZAVNOG SEKRETARA BIVSEG BUREGDZIJU....

najbolje da AV proglasi SNS državu,na ostacima ove,naše Srbije,ukine sve stranke i sve što nije napredno,proglasi apsolutnu diktaturu i nas nepodobne najuri na zapad,a ovi napredni nek uživaju u blagodetima svega što preostane

Bas su lepe devojke iz SNS, i toj su sto puta lepse nego ovej iz SPS !!!!!

Ако сте напредни нисте најлепши, и ту мора да муљате,додуше само сте за црвени каранфил,за онај што вене...јадни и ружни

Kako vas bre nije sramota? Vi ste bruka i sramota, unistavate sve cega se dotaknete. Manipulisete sa mladim ljudima, ucite ih od najranijih dana da budu lopovi i pokvarenjaci. I da nista drugo nije bitno osim da se bude poltron i dupeuvlakac u SNS. Ovo dete nije krivo njega je izmanipulisala ova starija bagra. A dete da ima,malo mozga nebi ni ucestvovalo tu. Na zalost cela omladina u SNS je ista kao u seniori dno dna.

Na ovim slikama sve debil do debila, ne mogu da verujem da na jednom mestu mogu da se skupe ovoliki skartovi. Zanimljivo da svi na slikama ugurani u javna preduzeca i gradsku upravu. Pa posle se pitamo zasto skolovani beze iz zemlje, drz se zemljo naprednjaci te gaze.

ne lupajte devojka je zaista i najlepsa i najzgodnija

Devojce si je stvarno ubavo,da ne gresimo dusu...Kao sto naprednjaci nesu svi glupi,takoj ni zutaci nesu svi ubavi!

Najnovije vesti

ZutoCvece