SNS: JUMKO da povede PET AUTOBUSA pred PUTINA

U petak uveče u novim prostorijama SNS-a u Vranju održana je sednica Gradskog odbora stranke u proširenom sastavu, ili, kako sami članovi vole da kažu, proširenom kolegijumu.

Prema saznanjima Info Vranjskih sa lica mesta, glavna priča se vodila oko organizovanja odlaska na kontramiting koji organizuju Aleksandar Vučić i SNS, pod plaštom dočeka ruskog predsednika Vladimira Putina, 17. januara u Beogradu.

Ovom prilikom određene su i kvote koje pojedini kolektivi moraju da ispune kada je ovaj događaj u pitanju, kao i način na koji će biti određeni kontrolori za ljude koji budu na mitingu, jer je u ranijim prilikama primećeno znaćajnije osipanje „simpatizera“ stranke na sličnim putovanjima.

Prema oim informacijama, važna tema bila je odluka da „Jumko“ mora da obezbedi pet punih autobusa podrške, na šta je čovek iz te firme rekao da će se pare naći, ali ljudi teško, „jer uopšte nema zainteresovanih“.

Na to mu nije ni odgovoreno, nego je samo dobio zadatak.

„Simpo“ je, kažu, prošao sa tri autobusa, ali bez mnogo pobue, dok je važna tema bila i ko koliko para iz odbora mora da odvoji da bi se autobusu platili do Beograda i nazad.

U ovom času nije poznato koliko će čitava avantura koštati SNS u Vranju, ali je očigledno da češanje o državne i narodne resurse ovoga puta neće biti dovoljno, nego će čelnici stranke morati da zavuku ruke i u sopstvene džepove, što je do sada retko bio slučaj.

Istovremeno, ovo pokazuje i nezavidan položaj mudre politike srpskog predsednika Vučića, koji mora da dovlači podršku i iz najudaljenijih delova zemlje, ne bi li „svojima“ pokazao koliko je SNS moćna pred najavljene prolećne izbore.

SSB

Komentari

Necemo da se idemo,maltretiranje STOP

Jednom ste se opekli sa kontramitingom za vreme Slobe

Prijava!! Treba ovo da se prijavi,to niko normalan ne radi.Radnici treba da rade a ko želi da vidi Putina da uzme slobodan dan I o svom trosku da ode ako je ovo istina neznam svi da se selimo izSrbije..Nerazumem kako Gradonačelnik troši pare a pomoc za bolesne nema, sve je ukinuo Zaposlio sve što poznaje ... Neko za ovo treba da odgovara jadni smo mi gradjani Vranja

Prodajete dostojanstvo za sendvic vodu i 1500 din.Oni sluzbenim automobilima i pune dnevnice a sirotinja YUMCO SIMPO autobusima.I svi ima da budete snimani pre polaska i u dolasku u Beograd.Ova vlast je gotova.Nema preletanja.Ovo im je zadnja stranka na slobodi.

Ove faca nisu mogle nista pametno da urade, promaseni zivoti, kompleksi i bahatost kao epilog imaju opustosenu Srbiju, grad Vranje koji je na izdisaju. Ne daju plate, za koncerte, utakmice i za autobuse imaju. Pola od toga trpaju sebi u dzepove. Kakvo ispiranje praznih glava, tragedija!!!

IMA DA SE IDE I DA SE DA PODRSKA A JUMKO I SIMPO SI IMAV PARE NAKRADOSE SE DIREKTORI NEZNAJEV NA KUDE TERAV I

Glasali ste za to sta se sad bunite, ako treba ima da idete i u Moskvu.

Isli su i za slobu-Gotov je!Moze da dovede i putina i trampa zajedno vise mu niko ne veruje.Gledajte samo da se ne izgubite Beograd je veliki grad a i nesto su nervozni

ANTI BOTU TI SI CAR IZ VODOVOD LI SI

Bojkovic moze da doceka Putina zajedno sa Rusa

Pa kako odakle pare...voda u Vranje kosta 90 din...

Ako,stoku i treba da voze jer stoka za bolje i ne zna. Das malo sena i ona zadovoljna. P.... prodane, treba da vas je sramota. Pustate li vi ista sem RTSa i ove ruzicaste da vidite sta se desava oko vas ili ste toliko zaglibili u sopstvenom blatu da dozvoljavate da vam svasta rade? Gde vam je ponos da kazete DOSTA!!!

Djoso ponesi frtalj sa rakiju ruska zima u beograd

Kakvi klovnovi,za sajam knjiga grad ne moze da izdvoji do Bg jedsn besplatan autobus za profesore I djake"nema grad para".Sram Vas bilo i vi koji silom idete po ovom minusu I lose vremenu i Vi koji organizujete.Bagro nazadna

Pogledajte samo ko upravlja i odlucuje Milojevic, Aritonovic, Marija....tuga jedna....prvi red Darko, Anta, Denzi...jos veca tuga...Djosa, Buki to je vec katastrofa. Nepismeni ljudi, ko je od njih nesto uspeo u zivotu. Anta anceri nosio dok nije uso u politiku, Darko gorivo krade, Denziju imovinu uzimase, Aritonovica vezuju sve same afere, Milojevic strucnjak za pomije i corbe..pmatnom dosta. Narode na ulice da ocistimo bagru, da nam deca zive pristojno, da mogu da rade i zive od svog rada. Da se ne pita Boske, Biku, Djosa za svakp mesto u gradu. Treba lekar da dobije poso a o tome odlucuju konobar, kuvar i kozar????

Bagro nazadnjacka, mere stednje, sad cete vase sendvicare da vodite i da im dajete dnevnice. Ja kad treba da vozim onda dobijam dnevnicu 150 dinara.Da vam neko trazi pomoc za bolest vi nemate a sad trosite 15.000 evra za autobuse, to je nas novac. NECU DA DOZVOLIM DA MOJIM NOVCEM I ZIVOTOM UPRAVLJA POLUSVET!!! POCELO JE!!!!

Veliko NET koalicija rekla SNS. SPS nece u SNS autobuse idite sami !!!

Najnovije vesti

ZutoCvece