SNS JUBILEJ za Ginisa: 450 DANA izgradnje banjskog šetališta

Vranjski i banjski naprednjaci na čelu sa svojim predsednikom Slavišom Bulatovićem slave u petak veliki jubilej, 450 dana od početka radova na izgradnji pešačke zone u Vranjskoj Banji, iako je poslanik javno obećao da će šetalište biti gotovo za 100 dana.

Sve je, inače, krenulo oko 10. jula prošle godine, kada je teška mehanizacija započela da ruši objekte na zauzetom državnom zemljištu od strane privatnika.

Ubrzo zatim palo je još jedno obećanje, kada je poslanik Bulatović ne trepnuvši obećao je završetak realizacije ovog projekta za 100 (slovima: sto) dana.

Još i nekako – 160 metara šetlišta za 100 dana, ili 1,61 metar dnevno, pa i nekako. Ovako, tih 160 metara gradi se 450 dana, ili oko tri dana za metar!

Izgradnja šetališta prošla je kroz mnoge i razne faze, kroz prekida i nastavak radova, ali nikako da se sve to jednom za svagda i završi.

„Saba Belča», glavni izvođač radova na šetalištu, omiljena firma vranjskih vlasti svih vrsta, imao je nevolje sa podizvođačima, rad je više puta prekidan, odužilo se to sa šetalištem...

I eto, dočekasmo tako i jubilej, 450 dana od početka radova, aferim naprednjaci, vi koji samo u saopštenjima opravljate i unapređujete Banju.

Hoćete li sada izaći na šetalište i dostojno proslaviti ovaj najređi mogući jubilej, kao ljudi?

Ili, čekaćete izbore 2022. da tad na miru otvorite novo šetalište, koje će ostariti mnogo pre nego što postane novo?

SSB

Komentari

To je dokaz da su daleko od Resava ja zivotnih problema Bulatović treba da podnese ostavku! To sto je SNS to ne znaci da treba da bude nesposoban i da nista ne radi!

Ma kakvo šetalište. Mutirani radikalni i prelatači samo gledaju šta će da opljačkaju. Ne završavaju radove jer verovatno planiraju dodatne radove za novi budžet. Koliko je ludilo vlasti otišlo je primer naprednjačkog popa kome su zaposlili ženu, a on po radnjama duguje nekoliko stotina hiljada za materijal. I ne plaća vlast ga štiti. Tako je radio i u Tibuždu. Kad su takvi u vlasti i crkvi bolje da se krstimo pred zatvorom nego da se demoralizujemo i razočaravamo u crkvi.

Najnovije vesti

ZutoCvece