"SNS izgubio kompas"

SNS se toliko prepala mitinga opozicije, u subotu 13. aprila u Beogradu, da je potpuno izgubila "kompas" i orijentaciju u vremenu i prostoru, konstatuje dugogodišnji član i aktivista vranjskih naprednjaka.

- Ne razumem šta je toliko uplašilo SNS jer opozicija nema ni novac, niti državnu silu, niti policiju, a ni Vojska ih ne "miriše". Takođe ne poseduju plaćene medije, sve je u rukama naprednjaka, a prepali se mitinga koji je, realno, okupio pedesetak hiljada ljudi -, analizira naprednjačku bruku oko mitinga opozicije ovaj stari član SNS.

Sagovornik InfoVranjskih pita šta su napredanjaci tražili u Skupštini Grada Vranja odbornici SNS?

- Neverovatno koliko su se pogubili u vremenu i prostoru, pa od koga su branili vranjski parlament, od sebe, možda? Šta su uopšte glumili tamo, pa im se Vranjanci smeju i teraju šale na vaš račun -, pita i zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Jedan od osnivača SNS u Vranju kaže da ga je u nedelju bila sramota da izađe u grad zbog svega što je video i čuo o "bedastoćama" svoje stranke.

- Neke od čelnika još i mogu da razumem, oni znaju šta će izgubiti silaskom sa vlasti, ali mi ne ide u glavu zašto vrh stranke ne preseče sa aktivnostima kontraproduktivnim za stranku, već srljaju i upadaju iz greške u grešku -, zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Najnovije vesti

Saobraćajka kod Gradske crkve »

Tokom vikenda u Vranju je u saobraćajkama povređeno čak devet osoba, od kojih jedna teža, saopštila je policija. U devet...

ČEŠALJ, pakao naprednjačkog raja »

I zaista, radi li nešto „Komrad“, ili čitav grad liči na ovaj sa fotografija?I da li je to naprednjačko „zlatno doba“ Sr...

NAPREDNJAK na čelu TEHNIČKE »

Profesor Dalibor Bogdanović, član Srpske napredne stranke, rešenjem Ministarstva prosvete imenovan je za vršioca dužnost...
ZutoCvece