SNS želi zasluge za Hirurški blok SAMO ZA SEBE

Rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju nije na svečano otvaranje hirurškog bloka pozvalo dr Zvonka Đorđevića i dr Vladimira Stamenkovića, dvojicu bivših rukovodilaca zaslužnih za deo izgradnje ovog novog objekta, saznaju InfoVranjske.

- Direktorka dr Ljiljana Antić i njeni «mentori» u rukovodstvu ZC preko noći su zaboravili da su dr Đorđević i dr Stamenković zajedničkim snagama obezbedili svojevremno 3,5 miliona evra preko projekta u EU PROGRES-u za novi hirurški blok - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, ova sredstva obezbeđena su pod „posebnim okolnostima»!?

- Dr Đorđević je iskoristio svoje poznanstvo sa dr Zoranom Stankovićem, sadašnjim šefom Koordinacionog tela za jug Srbije, pa je zajedno sa tadašnjim direktorom ZC Vladimirom Stamenkovićem zatražio pomoć od dr Stankovića, koji ih je uputio na EU PROGRES i pomogao da projekat dobije zeleno svetlo - priča sagovornik InfoVranjskih.

Izvor navodi i da je tadašnji premijer Aleksandar Vučić podržao projekat dr Đorđevića i dr Stamenkovića.

- Prilikom otvaranja porodilišta u Preševu, Vučić je obećao tadašnjem rukovodstvu ZC Vranje pomoć u realizaciji projekta vezanog za novi hirurški blok - priseća se sagovornik InfoVranjskih.

Za sada, nije poznato ni da li su kao zvanice na svečanost pozvani i dr Čeda Stanimirović i dr Vukašin Antić, od kojih je čitava priča počela, kao i dr Goran Stanković, koji se ovim poslom bavio dobar deo karijere.

Sa druge strane, gotovo je sigurno da će u prvim redovima biti Miroljub doktor Stanković, iako je poznato da je čitav posao oko hirurškog bloka zaustavljen baš u vreme kada je on bio direktor ZC-a.

Podsećamo, svečano otvaranje „završenog“ parternog dela novog hirurškog bloka u Vranju predviđeno je za četvrtak 20. decembar, ali je i odloženo, jer svečanosti ne može da prisustvuje predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

S. Kostić

Komentari

Kim dzong un dok ne dodje nemq nista.Mozemo li u wc da odemo bez znanja velikog vodje?A nase marionete u spalir svi i crvene marame.Sram vas bilo gradite ga 12godine

A Velicko kam ga na sliku, nego nije fotogeničan, a ovo dvoje na slici nekako imaju devojacku lepotu pa i kad bolje razmislim lep selfi uradjen ...

Majko mila ako su gore navedena lica zaslužni za izgradnju hiruskog bloka, pogotovo Zvonko i Vlada, a znajući da Dr Vlada svako sabalje nakon brijanja ide u tužilaštvo u vezi famozne istražne radnje oko hrane onda mi je jasno koliko su se trudili oko izgradnje hiruskog bloka ... Babacko ne se utepuj sa dezinformacije nego si jedi banicu i nabijaj si masnocu i šećer ....

Počelo je!

Zalosno je što Micka tj Antička želi da pripiše sebi sve zasluge za hirurški blok . Naime ona je u vreme važnih pregovora učila gastro u Niš koji nikad nije zavrsila. Bruka i sremota.

Blokadu je izazvao dr Mice za dežurstva i nedelje koje je stopirao samovoljno lekarima a ovi to sad sudski naplaćuju sa debelom kamatom. Gde je odgovornost za Miceta? Da se pokrije i da ćuti . Štetočina.

BRAVO ZA SADASNJE I PRETHODNE RUKOVODIOCE!
NEGO DA PITAM KO CE DA RADI OD SPECIJALISTA KAD IH NEMA DOVOLJNO A TEK IH NECE BITI! ZDRAVSTVO JE DEFINITIVNO SISTEMATSKI GODINAMA UNAZAD URUSENO I TO TREBA RECI GRAĐANIMA VRANJA.
DALI CE I OVAJ HIRURSKI BLOK BITI OTVARAN VISE PUTA/KAD GOD SE PROMENI VLAST/KAO CENTAR ZA PALIJATIVNO LECENJE KOJI JE SAMO OTVARAN,SLIKALO SE I NIKAD NIJE POCEO DA RADI!

BOTOVI PROLAZE A JA NE MOGU. SRAM VAS BILO.

Јао јао какве су све начелнице по ЗЦ, а само Милена није...

Dajte ljudi budite fer i korektni,nisam bot ali konačno da i Vranje ogreje sunce...Kordor 10 i otvaranje hirurškog bloka...za Vranje braćo puna kapa za sada.Ruku na srce treba odati priznanje bivšem rukovodstvu zdravstva u Vranju,ali i bivšem rukovodstvu Grada za hirurški blok...bolje upućeni to dobro znaju

sta pricas bre ti,pa koridor 10 je dalje od Vr,nego sto je bio stari autoput...hirurski blok,koji se gradi 12god i gde će naprednjaci da uguraju svoja dva sledbenika...koja fabrika je u Vr otvorena,kako je SNS na vlasti? idi begaj,pravi si pacijent

Zasto nema mog komdntara?

Najtragicnije je sto nisu sposobni da otvore nivi hiruski blok ni za medije a kamoli za pacijente...bez operatora i inventara ...al koga briga vazno Vučić nije doso.

ima par vranjanaca na specijalizaciji iz anestezioloskih i hirurskih grana po beogradu i nisu, ali deca sve sama placaju. da su pametni ko sto nisu pa da zovu decu da se vrate, al ce njih da uzmu klinicki centri, a ovde ce da zaposle partijski poslusne i sinove i cerke.

Najnovije vesti

ZutoCvece