SNIMAK POGIBIJE ubice mlade Vranjanke (VIDEO)

Iz više paralelnih izvora portal InfoVranjske.rs dobile su snimak policijske akcije prilikom koje je poginuo Marjan S. (47), osmunjičen da je u subotu uveče na OMV pumpi u Vranju sa više hitaca ubio Saru A. (27) iz Vranja.

Marjan S. je pobegao sa mesta zločina a policija je podigla opsežnu potragu za njim.

U ponedaljak oko 13 časova, izvršena je akcija u centru grada, ali bezuspešno. Oko 17 časova u ponedaljak policija je dobila dojavu da se Marjan S. krije u nekoj šupi u ulici Ive Andrića u donjem delu grada.

Brzom akcijom policije kuća, čiji vlasnici nisu imali nikakve veze sa osumnjičemi ubicom, opkoljena je, jakim snagama policije, a sama akcije nije trajala dugo.

Na snimku se može videti da je policija učinila sve da ne dođe do tragičnog ishoda, ali bezuspešno.

Nešto ranije, PU Vranje, saopštila je da osumnjičeni Marjan S. izvršio samoubistvo.

Uznemirujući snimak možete pogledati u nastavku.

SSB

Komentari

Cista LAZ.

Šta je bre laž ? Sta kenjaš ?

Ti si prso prijatelju! Sta i ovaj je sad Arkan? Negde je daleko!? Prso si ko zvecka!

Nije laž. Vranjska policija se ubila od posla i nisu jurili ubicu nego spas za Živkovića koji pleni neznanjem . Kada su policajci opkolili ubicu nastakla je montaža scenarija gde su sateranog u ćošak preuzeli načelnik PU, načelnik OKP i šef OKP . Ovaj šef je u jednoim momentu naleteo na ubicu i Marjan mu je poštedeo život i rekao da časti što je ostao u životu zahvaljujući njemu. Posle mu nisu dali vodu i ubica je sebi presudio. Živkoviću odlazi

Baš tako, zatajila je policija . Ubica, odnosno zatvorenik za ubistvo i pokušaj ubistva izlazi iz zatvora uzima iz starog šteka pištolj koji je ukrao dok se nlazio na vikend i sa istim mesec dana šeta po gradu. Policajci jure ubicu po gradu i na kraju kada su ga uhvatili dolazi delegacija kako bi pokupila kajmak. Jedan delegat za nagradu naleće na samog ubicu. Pa ovo kad ne bi bilo žalosno bilo bi smehotresno. Imajući u vidu da poznajem dobar deo pripadnika PU Vranje želim da ih javno pohvalim i sve rezlutate koje su postigli sa ovakvim rukovodstvom. Živković je kao saobraćajac pokazao neke kvalitete pa mislim da bi trebao da se vrati kao pomoćnik komandira saobraćajne stanice jer ovo je za njega preveliki zalogaj.

Istina često bude zloupotrebljena ali kad tad izađe na površinu. Ubica je uspešno uhvaćen i načelnik u svečanom odelu ode za Beograd kako bi primio nagradu. To što je bezbednosnio sistem zatajio i još jedan život ugašen nema nikkve veze sa nagradama koje će dobiti. Toliko o istini

Najnovije vesti

ZutoCvece