SMENJEN Igor Živković, načelnik PU Vranje?!

Načelnik Policijske uprave u Vranju Igor Živković smenjen je sa te dužnosti, odlukom Ministarsta unnutrašnjih poslova Srbije, saznaju Info Vranjske.

Ova informacija za sada nije potvrđena ni iz jednog zvaničnog izvora, ali je, prema više izvora, potpuno tačna.

Na Živkovićevo mesto, prema saznanjima Info Vranjskih, dolazi Nenad Antić zvani Kigen, dosadašnji inspektor Unutrašnje kontrole.

Živković, koji se nalazi na godišnjem odmoru, rešenje je primio još u petak, ali se sa zvaničnim infrmacijama ne izlaziu javnost zbog neke sistematizacije, koja se uveliko priprema u PU Vranje.

Živković, koji je važio za sposobnog i pre svega poštenog policajca, koji se pak ni po čemu nije posebno izdvajao, dobio je novo radno mesto u Žandarmeriji, koje je čak po rangu i više od ovog koji je do sada zauzimao.

O ovoj smeni se šuškalo već više od mesec dana, ali je u petak vest o njenoj realizaciji prostrujala Policijskom upravom i izazvala vliku pometnju među zaposlenima.

No, za sada, niko nije spreman da u potpunosti potvrdi ispravnost ove informacije, mada svi smatraju da je potpuno i stoproceno tačna.

SSB

Komentari

Vratite Velinovica on je pravi posteni i strucan policajac,nije podkupljiv castan covek domacin.

Velinovic Sladjan je dobar.
Imao je rezultate i nije trebalo da se menja. Zasto da ne. VRATITE COVEKA PRENRODITE SUJETU.

Antic je covek u koga mozemo da verujemo, ne sumnjam da ce prijave politicara privredni morati da izvadi iz fijoka

PODRZAVAMO SLADJANA VELINOVICA I DA SE SKLONI POLITIKA IZ POLICIJU HITNO.

Velinovic najposteniji covek u policiji do sada,njega postaviti nema jednu mrlju,napadali su ga banditi kojima je smetao ko posten policajac.

Tako je, bravo za komentar!

Kazite razlog smene

Najbolje je da se na kigenovo mesto postavi VEDRAN TASKOVIC!!!!!!!

Криминалци смењују и постављају начелнике.

Sladjan Velinović i Igor Živković su pokazali svojim radom kakv treba biti Policajac.Pre svega pošten i nekorupiran.Ako je smenjen želim puno uspeha u daljem radu Živkoviću.Novom Načelniku takodje želim sto manja posla ali da nastavi dalje kao njegova dva prethodnika.

S koje li si ti kruske pao kad uporedjujes Velinovica i Zivkovica?!

Da li će gospodin da prođe obuku za žandarmeriju kao obični policajci ili je on Bogom dan da pređe tamo???

Gospodine Kokosu,obuku je Živković prošao i to obuku pravu.Lično je bio samnom kao mladi potporučnik prilikom napada bandi na punkt Končulj,davne 99/2000 godine.Tako Kokusu

Gospodine veteranu mnogi su imali "vatrena krštenja" i po Bosni, Hrvatskoj a kasnije i Kosovu pa nisu mogli bez drila u žandarmeriju. Ali možda je on neki poseban nindža, ko će ga znati. Toliko gospodine veteranu sa Končulja

Kokosu nisam sa Končulja,nego sa Kosova za razliku od tebe

Kokosu ne sa Konculja nego veteran iz borbe ponikao a ne kao ti pod suknju ceo život i penzija.Igor je policajac bez premca i daj bože da bude komandant zandarmerije

Zajeban si ti veteranu, pričaše žene prošli put na zadušnicu. Kolko li gi ti nosiš na dušu... Kad čovek sam sebe hvali i uzdiže begaj od njega.

Noćas sam putivao iz Vranja brzim vozom koji dolazi iz Soluna. Na stanici ne mogu da uđem od tamnoputih putnika koji su posedali na pod voza. U dva vagona bilo ih je preko 100. Imaju vođu koji fenomenalno govori srpski . Kad sam se pobunio da ne mogu da prođem i da treba da uđem u neki kupe opomenut sam od konduktera( naplaćuje u kešu i stavlja u džep) i te osobe da ne remetim javni red i mir , jer će preduzeti mere protiv mene. Pretpostavljam da je pomenuto lice policajac u civilu. U Preševu na železničkoj stanici redovna policija, otpravnik vozova, žandarmerija i neko puni voz sa azilantima. Da li je to moguće bez znanja policije? Kakvu to železnicu mi finansiramo. Kud plovi ovaj brod? O kakvim načelnicima policije i žandarmeriji mi pričamo. Kakva vlast takva i policija.

Igor je pošten čovek i dobar policajac,ako su ga smenili to nije zbog neprofesionalizma i nerade već zato što čovek ide dalje.Srećno Igorče i puno zdravlje.

Jest pošten imovinu mu steko žive u rusiju. Supruga mu dobila rešenje kao najmlađi doktor zbog strućnosti pa posle i specijali zaciju. Malo mu što mu asvaltirali dvorište da ne kalja cipele a on ušo u tuđ stan. A sekretarice i drugarice što voza i razvoza, pa zapošljavanje i nj na kraju on pošten.I mi smo budale a sad nije smenjen i neće da odgovara nego će da bude unapređen

Zalosno je sto prljaju oba coveka e to je zalosno

Ma kakav Velinovic, unistio ga je Toma Spasic nepismeni, a Zivkovic nije smenjen vec je napredovao i svaka vast ma njegovim ambicijama, puno uspeha , a Antic bi trebalo da krene od sekretarice koja ima OSL za podizanje slusalice.

Bruke

Ma kakav Velinovic, unistio ga je Toma Spasic nepismeni, a Zivkovic nije smenjen vec je napredovao i svaka vast ma njegovim ambicijama, puno uspeha , a Antic bi trebalo da krene od sekretarice koja ima OSL za podizanje slusalice.

Ti bre perhane ni napisan tekst ne znaš da ponoviš. Hvališ Živkovića a on je postavio te sekretarice koje imaju OSL i koje bi ti da menjaš. On je takođe pored jednu koju je imao doveo i drugu sekretaricu i to njegovi svastiku. Onda njegovu drugaricu "baba devojku" postavio za kordinatora. Mnogo je on dobar prema koleginicama čak ih posećuje i za vreme proslave osmog marta u Vrnjačkoj banji ne žaleći službeno vozilo i gorivo. Funkcija i moć je jednog anonimumusa koji pre akademije nije imao devojku pretvorila u glavnog don-žuana. To ti je stvarnost a stručnost, pa tu posebno nema šta da se kaže.

Ma kakav Velinovic, unistio ga je Toma Spasic nepismeni, a Zivkovic nije smenjen vec je napredovao i svaka vast ma njegovim ambicijama, puno uspeha , a Antic bi trebalo da krene od sekretarice koja ima OSL za podizanje slusalice.

Sverceru ,znamo ko si.

Da li je smenjen ili unapredjen svejedno je samo da ga vise ne gledamo ovde po gradu. Polusvest ogranicena, pravi milicajac, ja bi njega vratio u pozornike pendrek da seta. On je bre jedna obicna buzga, prosta masa sa ispran milicajski mozak. Neka mu je srecan put i moje oci vise da ga nikad ne vide. On ce nesto da uradi, budaletina obicna. Zamisli bre nacelnika koji odlucuje kome da se daju registarske tablice, kome koji brojevi i koja slova on odlucuje o tome. Strasno.

Igor Zivkovic napredjuje i ide dalje iz Vranja put Nisa ili Beograda.
Ovaj grad moze samo da vodi gosp.Dejan Marinkovic iz SC posten,profesionalac u svom poslu i pre svega Pismen da vodi Grad Vranje.
Tako da je najbolje da njega postave.

Dosta bre sa surdulicu dosta

Ma kakav bre Zivkovic i napredovanje. Napredovao, sirovina i neotesanko nesposobni! Kriminal u gradu, haos, to napredovanje se drugacije zove pedala nego moraju ovako da ne bi priznali svoju nesposobnost!

Nenad Antic,sposoban mlad perspektivan,posten ,pravedan ,pravi covek za nacelnika,poznajem licno gospodina i cestitam .

Svako ko ga poznaje zna da je to tako!

Beca za nacelnika,covek sa pedigre u policiji.Jedini moze da se suprostavi ljudima iz donjeg dela grada.

Ha ha ha ha... Baš me slatko nasmeja čoveče. Tatko mu kupio diplomu i nagurao ga u SUP a on jadan ne zna gde bije. HA HA HA... BECA... HA HA HA HA HA HA..........

Desi bre Kokosu druže moj stari,svaka ti čast na rezonovanju.Ali kokosu Živković je za tebe gospodin sa stilom.Ti si obicna gomnojedica povedi si red malo o ženuti trpa se mnogo svi ti se smeju.

On unapredjen, nije smenjen. Kukala vam majka, prodadoste se za sitne pare.

Kakav profesionalac,kakvo postenje,obojica su rukovodili za vreme migranske krize a svi znamo kolko se zaradilo. Onaj predhodni je i imao kolko tolko rezlutate jer je bio inspektor a ovaj saobracajac je unistio vranje. Zaposlio zenu,uselio se u tudj stan,asvaltirao dvoriste,zaposlio familiju i on posten? Sad kad je smenjen za botove on je unapredjen. Jadna zandarmerija i srbija sa takvi kadrovi

Zivkovicu sam poses komentare I hvalis sebert
Jaden si...

valjda ce novi načelnik Nenad Antić,zvani Kiken da dovede u red svoje poltrone policajce u ovom gradu i da im dobro proveri zdravstvene kartone i dijagnoze sa šiframa F,jer se dobar deo pripadnika policije blago rečeno drogira sa lekovima za smirenje,i evidentno je da imaju promene ponašanja kada se nađete oči u oči sa njima...Takvi bi trebalo da bud penzionisani,a ne da im se gleda kroz prste jer su u službi vlasti....a fitilj im kratak i nikad ne znaš kad će da kvrcne nekome od njih

Ko o čemu kurva o poštenju,a kod vas med.sestre ima li neka sa F šifru

Bravo, jedini pametan komentar, jos samo da te dopunim da su mnogi sa tom sifrom bezopasni, opasniji su oni sto je nemaju a trebalo bi da je imaju

Besmisleno je polemisati da li je smenjen ili unapređen- Činjenica je da je pokazao svoju nestručnos i nesposobnost koju je imao i na samom konkursu za mesto načelnika PU Vranje. Politički i preko veza u MUP-u je došao služio svrsi i sad mora da bude negde raspoređen i udomljen. Ono što je nesporno da je iza njega ostala propala sistematizacija, nepotizam, politikanstvo, korupcija, švalerisanje i migranska kriza. Posebno će biti upamćen po useljavanju u tuđ stan i razbijanje dobrih međuljudskih odnosa u upravi. I na kraju jadna je Srbija i građani kada Živković upropasti jednu upravi a zatim ode da u Žandarmeriju gde nikako ne zadovoljava ni jedan kriterijum.

Sjahao murta a uzjahao kurta. Droga, kriminal, korupcija a nespobni kadar rukovodi. Tesko narodu sto ih placa. Kada ce onaj Koji je odgovoran da Plati i odgovara za stetu koju je izazvao a ne Dada da ode gde je veca Plata I nastavi da stetu drzavu. Ovaj kigen Jo's he gori, znaci dno vranjske policije

Nemojte molim vas Kigena i Zivkovica u isti kos, van pameti je!

Kako bre da ode u žandare kad ne ga biva za sport. Neje on kao tatkomu živer tepač on je bija roker.

Najnovije vesti

DRMALO od Larise do Vranja »

U sredu se oko 14 časova u Vranju, a naročito na višim spratovima, osetilo jako ljuljanje, zemljotres koji je uznemirio...
ZutoCvece