Smenjen direktor Škole za odrasle

Svetislav Stanojković nije više direktor Osnovne škole za obrazovanje odraslih u Vranju, odlučilo je Ministarstvo prosvete na inicijativu Srpske napredne stranke i naprednjačkog Školskog odbora koji je uskratio poverenje dosadašnjem direktoru.

Nova direktorka Osnovne škole za obrazovanje odraslih je Dragana Ilić, prosvetni kadar Gradskog odbora SNS u Vranju.

Smenjeni direktor Stanojković pre skoro pola godine ozbiljno se zamerio čelnicima vranjskih naprednjaka, jer je odbio da produži ugovor o radu Olgici Janjić, majci visoko pozicioniranog naprednjaka Saše Janjića Palaleje, kojoj je istekao radni mandat po ugovoru o radu na određeno vreme.

Stanojković je, podsećanja radi, od početka angažmana u SNS u više navrata savetovan od svojih najbližih prijatelja “da je zasadio tikve s đavolima I da ne očekuje ništa dobro u konačnom raspletu njegovog sukobljavanja sa moćnim i uticajnim Palalejcima”.

U žestokoj kampanji koju su njegovi naprednjaci vodili protiv Stanojkovića bila je angažovana I gradska prosvetna inspekcija u kojoj je naknadno uhlebljena Olgica Janjić Palalejka.

Školski odbor Osnovne škole za obrazovanje odraslih, po imperativu u režiji gradskih čelnika SNS izglasao je nepoverenje direktoru Stanojkoviću i predlog za smenu uputio Ministarstvu prosvete.

Svetislav Stanojković je jedan od članova SNS sa najdužim stranačkim stažom, pa je na mestu direktora Osnovne škole za obrazovanje odraslih imenovan u leto 2016. godine, odmah nakon uspostavljanja naprednjačke vlasti u Vranju osvojene na izborima 24. aprila iste godine.

S. Kostić

Komentari

Zar ce ova nepismena kokoska da kokodace na celu ove Ustanove.Bruka kao i mnoge druge u nizu najgorih kadrova SNS na ,,vrhu...da se ne pokvari prosek.Naprednjacko dno.

prava zena na pravom mestu.bravo

I ja mogu da potvrdim da je bas,,dobra,,dobra..!aaaaaaah

A,ona je zaslužila da bude izabrana. Itekako! Trudila se, s da je morala, morala je. Opširnije pitajte u prostorijama sns. Svi znaju zašto. Hehe.

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus