SMENJEN Aleksić, postavljen CAKA Marinković

Rešenjem direktora ZC u Vranju Dragana Veličkovića (SNS) sa mesta načelnika Ortopedije Bolnice u Vranju smenjen je doktor Dušan Aleksić (SNS), a na njegovo mesto postavljen doktor Slađan Marinković Caka (SPS).

Aleksić, nekada vodeća zvezda SPS-a a onda preletač u SNS, najpre je smenjen iz članstva u Savetu za zdravstvo SNS-a, a potom i sa mesta načelnika.

Aleksić je pominjan kao jedan od kandidata za mesto direktora ZC-a Vranje, posle moguće a sve izvesnije smene Dragana Veličkovića.

Interesantno je da Veličković nije smenio, recimo, načlenicu Hitne pomoći posle pogibije pacijenta na autoputu Niš - Vranje, kada je on ispao iz kola HMP-aa i ostao na mestu mrtav, a menja lekara čije odeljenje, manje ili više, isto radi decenijama.

SSB

Komentari

SRASNO YA YDRAVSTVO VI NESTE NORMALNIIIIIIIIIIII.OVOG LI GA DOVEDOSTE PA TJ SAMO VOLI KESE I KESICE

Nacelnik komunalne policije Ivica Taskovic neka uvede kanalizaciju.

Caka ha ha,ovo nije normalno,NIKO PREDLOZI ZANDARMERIJA DA IH PRATI.

Strah od gubitka fotelje dragana velickovica-jedini razlog smene

Ne morate svi da se bunite, gospodin Dušan Aleksic se nije rodio da bi bio celog svog života , kao njegova supruga načelnik
Može da bude i neko drugi.
Izgleda ako nisi Aleksic, ne smes da budeš načelnik, direktor, doktor...

Ma ova promena nista ne menja... Cilj je smeniti bolesnog uma koji unistava ZC i sprovodi diktaturu, takav bolesnik se retko srece u zivotu... To najbolje znaju radnici ZC... Najveca bruka da on vodi ZC.. Cilj je on

Mengele kradi još malo a onda za sve će odgovaras...

Cengele posto je nafta,kreni padna tenzija,da ne idemo za Kumanovo ajde radi malo?!

Vranjanci neka vam je Bog u pomoc!

Najnovije vesti

ZutoCvece