SLUČAJ GAJBA: Otac i sin sada osumnjičeni za POKUŠAJ UBISTVA

Slučaj brutalne tuče u centru Vranja koji je uzburkao javnost, dobio je novi epilog.

Naime, otac i sin koji su odlučili da pravdu uzmu u svoje ruke i pretukli muškarce ispred buregdžinice u nedelju noću, a kojima je život bio ugrožen, sada se sumnjiče za pokušaj ubistva.

D.S. i N.S., otac i sin, te kobne noći naleteli su kolima na čoveka za koga su tvrdili da je predhodno udario N.S., a zatim ga palicama tukli, što su zabeležile sigurnosne kamere.

Pored njega, u unutrašnjosti buregdžinice, o čemu takođe postoje video snimci, pretučen je još jedan čovek za koga se tvrdi da je učestvovao u tuči koja se ranije te noći dogodila ispred kafića „Plato 017“.

Predmet je sada od teške tuče prekvalifikovaan u pokušaj ubistva, i kao takav prebačen iz Osnovnog u Više tužilaštvo u Vranju.

U Višem javnom tužilaštvu Info Vranjskim je potvrđeno da na osnovu izvedenih dokaznih radnji i pribavljenih dokaza proizilazi sumnja da su ova dvojica učinila krivično delo ubistvo u pokušaju, te sada slučaj prelazi u njihovu nadležnost.

Tužitelji su pokušali da saslušaju i oštećenog koji se oporavlja u bolnici, međutim on je rekao da nije u stanju da daje izjave.

SSB

Komentari

Dokle bre više sa tim tučama, blatite i to malo potencijala i lepote u našem gradu. Mesta postaju nesigurna za izlazak...

Znam da zakon nije pravedan i da država ne preduzima ništa i da su očajni ljudi uzeli stvar u svoje ruke. Da ima zakona i jedne i druge na 20 god robije i u rudnik na društveno koristan rad.

Bila "Gajba" a sad ""Plato017" promene ime da bi izbegli placanje kazni..i to sve pukovnik zandarmerije, koji je jako blizak vlasti, tj.SNS i posebno nekih fisokih gradskih funkcionera. Sad vidite da li je slucajno suvlasnik Davor bio clan komisije za sport, koja je delila milione klubovima, akter tuce maloletnika, paljevine automobila???? I naravno da su ova dva mucenika, od lovca postali lovina. To je u ovoj imaginarnoj drzavi postalo pravilo, ne izuzetak!!!

A dokle ce da se tolerisu policijski skotovi iz gajbe

Da kafic nije radio celu noc to se ne bi desilo, znaci u zatvor vlasnici.

Znaci ce kamo koga ce slede eg da prebiju a roditelji nece smeti ni da ih prijave

Gonzi i njegova svita su odgovorni za ovaj haos u gradu.

Sve dok policija dozvoljava da ovakve rupe pojedine kafici i brza hrana rade do ujutru a propisano je do 1 najkasnije nema mira.

Najnovije vesti

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece