Slabi naprednjački napad na Vranje i Vranjance (VIDEO)

U nedostatku građana koji bi podržali njihovu politiku, naprednjaci su u nedelju organizovali još jednu samopodršku, maltretirajući pri tome celo Vranje i kršeći ne jedan zakon.

Posle akcije „Buka je u modi“, kojom narod Vranja i Srbije jasno kaže Aleksandru Vučiću šta misli o njemu i njegovoj politici, koja se svake večeri širom zemlje dešava u 20:05, a u kojoj narod sponatanim lupanjem u šerpe izražava svoj stav, u nedelju oko 20:30 naprednjaci su održalli još jedan zvučni „kontramiting“.

Ovoga puta je „Đilase, lopove“ bilo znatnno slabije nego prethodnih dana, i trajalo je samo osam minuta.

Vranjski naprednaci tako su još jednom dokazali da ne samo da su nesposobni da organizuju bakljadu, kako to rade radikalniji pripadnici opcije koja je i ovde na vlasti, nego da nisu sposobni ni da ozvučnjem dugo maltretiraju centar grada.

Smešno, ali njihova nesposobnost ide dotle da se sa zvučnikaa čula samo buka, i tek ponegde razaznavalo šta je pisac hto da kaže.

Policija i dalje ćuti, iako je ovo ponašanje prijavljeno, iako se krše mnogi zakoni, od onih o remećenju javnog reda i mira, pa do onih koji se tiču vanrednog stanja.

Nije ovo prvi put da policija staje na stranu protivsrpskih i protivnarodnih elemenata.

Ko ne veruje u ovu tvrdnju, neka iznese zvučnike na terasu i snažno krene da emituje „He, Hej, Vučiću, vrati pare lopove“.

Pa da vidi na čijoj je strani policija koja ne bi smela da bude ni na jednoj strani.

SSB

Komentari

Cist debilizam

Dragi novinari, imate dozvole za kretanje. Ajde malo terenskog rada, skoknite do tih krovova zgrada i uslikajte junake, pozovite policiju, snimite razgovor, popričajte sa stanarima, potražite upravnika. ..Kad može Gordana Bjeletić

Babacko Soros pustija li je od jutros neki dinar.Vidim odma mzgas po naprednjaci.Mora se zaradi jbg i sutra da plati.Da si ziv i zdrav.

A ti Gorane dobi li sendvic,a mozda i resenje za privremene i povremene poslove. Pitas li se govedo jedno sta ce radis kad ti AV padne a to ce bude sad u junu. Onda ce kukas kako nisi bio za AV. Sram da te je

Nema SOROS pare za Babacka sve otislo kod tvog sefa za migranti.Zna se ko u ovoj drzavi se druzi sa Sorosem.Imaju i fotografije.

Najnovije vesti

ZutoCvece