SKUPA OTPUŠTANJA u ZC Vranje

Otpuštanje stražara na ulaznoj kapiji Zdarvstvenog centra u Vranju koštaće ovu ustanovu preko 700.000 dinara i to bez zakonom predviđene zatezne kamate i sudskih troškova, saznaju InfoVranjske iz izvora u najvećoj zdravstvenoj ustanovi juga Srbije.

- Pre godinu i po dana iz ZC Vranje otpušten je stražar na ulaznoj kapiji P. V. koji je tužio ustanovu i posle uobičajeno dugog sudskog postupka, presuda Osnovnog suda u Vranju postala je pravosnažna, pa ZC mora da vrati otpuštenog radnika na isto radno mesto i «spremi» preko 700.000 dinara na ime neisplaćenih plata, doprinosa i poreza - kaže sagovornik InfoVranjskih iz ove zdravstvene ustanove.

Po ovom izvoru, očekuje se da udar troškova zbog ovog otpuštanja premaši milion dinara!

- Kada se obračuna zatezna kamata, pa sudski troškovi koji su zbog dužine spora premašili stotinak hiljada dinara, ukupni troškovi koji čekaju ZC Vranje premašiće milion dinara, što je pravi tektonski potres na finansije ustanove i novi uslov za blokadu već blokiranog računa - fatalista je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala zbog ovog najnovijeg finansijskog udara optužuje prethodno i aktuelno rukovodstvo ZC Vranje.

- I prethodni direktor i aktuelna direktorka su napravili više gafova koji će doprineti daljem pogoršanju finansija ustanove, počev od uvođenja novog radnog vremena, zbog čega već pljušte tužbe protiv ZC Vranje, pa do nezakonitog otpuštanja nemedicinskih radnika, pa kada se okončaju sudski sporovi, a oni će u najvećem broju biti u korist lekara i radnika tužilaca, doći će račun na naplatu i blokadi neće biti kraja - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, ukupna dugovanja Zdravstvenog centra u Vranju po raznim osnovama premašuju milijardu dinara sa tendencijom daljeg rasta zbog nezakonitog postupanja rukovodstva ustanove.

S. Kostić

Komentari

Gde ce ti dusa,nesto nece moci novcem da se kupi.

Pa mora se otpuste kad su nepotrebni

Sve nam je jasno kada vidimo da je direktorka Ljilja Antic a pogotovo glavna sestra Jasmina Ristic. Ova Jasmina ne zna nos da obrise a ona je glavna sestra. Sve dok takvi buzdovani vode ZC koji primaju sestre koje su zavrsile iskljicivo vanredno skolu i nemaju pojma o svojoj struci a one sa redovnom skolom sede na birou i beze iz zemlje u Nemacku ne pise nam se dobro. Smesta smena rukovodstva ZC.

Čitaoče,možes slobodno da laješ. Vodi samo računa dok laješ da ne crkneš od ljubomore i muke.

NIJE TO LAJANJE,NEGO OCIGLEDNA ISTINA. KO NAM VODI ZDRAVSTVENI CENTAR I KAKO SE POKAZUJE SVE GORIM STANJEM U ISTOM.

Nisi ni da budeš šinter jer botovi poput tebe nisu ljudi a šinteri su ljudi
Šta je napisano a da nije istina
Koga ti braniš onog za koga radiš za minimalac jer ne vrediš ni toliko dok ostali treba da crknu
Zarad sitnih interesa ste u stanju da prodate i prijatelje
Na koga da je ljubomoran na nesposobne ljude
Ako želiš da se uverih odi na interno pa ćeš se uveriti u sposobnost tih koje braniš.Prljavština, smrad, nered i narad na svakom koraku a pacijenti prepušteni sami sebi.Ima nekoliko sestara i nemedicinskog osoblja koji vrede ali ljubimice i ljubimci koji misle da su svetski stručnjaci a ne znaju ni infutiju da daju će morati ili da se promene ili da odu vrlo brzo
Samo da znate dok im trebate biće ovako kao sada kada im ne budete trebali prve će da vas najure to su takvi ljudi

Šta bi dao da si na mom mjestu,
da te mrze a da ti se dive,
Šta bi dao?

Šta bi dao za veliku gestu,
mjesto svoga da tvoj zivot zive.
Šta bi dao?

Ti budi srecan sad,
sto si preko puta.
Ti sto nas strasni let
nad provalijom dijeli,
jer ovo je mojih pet minuta,
a pred tobom stoji zivot cijeli.

Šta bi dao da mozes ovako
dici ruke a puk da te slijedi
Šta bi dao?

Da l bi i ti u svom srcu plako
kao sto se moje srce ledi
da l bi i ti?

MICE SPIJUN I ANTICKA I VELICKO I UROS .

I dosta im je napunise se pare a niko ih ne kontroliše. Ko prvi javi da je neko otišao na onaj svet sledi keš nagrada.

Neje problem samo taj portir . Će se vrativ svi otpusteni radnici koji je odpustija Ljubić sa Lidiju . Pa sd izracunajte kolko je toj u pare. Oni i dalje gu savetujev direktorku, stru cnjaci neviđeni.

Već su vraćene i ugovorene dve radnice a biće ih još.

Ljubic nije otpustio te ljude, ne grešite dušu čak je apelovao da se ne diraju. Ne vredjajte časnog i poštenog čoveka

Casnog i postenog?!?

SELO GORI A BABA SE CESLJA.Dok Zc Vranje tone u finansisku dubiozu direktorka ZC Vranje seli svoj OFIS iz prostorija ZC u ni manje ni vise u Frizerski Salon koji se nalazi pored Glavnog ulaza u Zc.Elem Ljilana Antic je potpisivala resenja u frizerskom salonu dok je sredjivala frizuru zbog Skupstine Lokalnog parlamenta.Tuzno i bedno svaki komentar suvisan.Bahato i NAPREDNO.

Ha ha ha pa ona mora da je lepa zbog preduzeca. A glupa si je za sebe.

Najnovije vesti

ZutoCvece