Skupština u ponedeljak o novim lokalnim komunalnim taksama

Dejan Tričković, predsednik Skupštine Grada Vranja, zakazao je za ponedeljak 18. septembra 17. sednicu gradskog parlamenta na kojoj će odbornici razmatrati 16 tačaka dnevnog reda.

Izmena Odluke o lokalnim komunalnim taksama, jedna je od najvažnijih tačaka naredne sednice Skupštine Grada, a odbornici će razmatrati i predlog organizacije Gradske uprave i sistem zaštite i spasavanja.

Pred odbornicima će se naći i izveštaj o radu Slobodne zone Vranje, imenovanje direktora JU Centar za socijalni rad i operativni program odbrane od poplava.

Na narednoj sednici gradskog parlamenta biće rezrešeno i nekoliko članova školskih odbora. 

 I.V.

Komentari

Samo po narodu udri, tako je menjaj takse i povecavaj, mora se budzet puni parama gradjana, da se pokriju troskovi Insigmije i letovanja, koliko ste naprimali u gradsku upravu uskoro taksa na vazduh da se uvede.

Pa vi nemate milosti, samo nam povećavate namete,davite nas i gušite a sklapate nam priču kako nam je odlično i kako super živimo samo mi to ne prepoznajemo.Gluplji narod nisam ni videla a ni čula da postoji pa me i ne čudi kako nazadnjaci pobeđuju.

Najnovije vesti

Nova donacija TONČEV GRADNJE »

„Tončev gradnja“ iz Surdulice saopštila je da nastavlja pružanje podrške zdravstvenim radnicima i zdravstvenim instituci...

POBUNA zaposlenih na ORL-u »

Na odeljenju ORL (otorinolaringologije) u sredu se dogodila pobuna zaposlenih, kada je stiglo naređenje iz menadžmenta Z...
ZutoCvece