SKUPŠTINA: Sprema se IGRANKA za Turističku

Odbijanje Gradskog veća da prihvati izveštaj o radu sa finansijskim poslovanjem Turističke organizacije Vranje neće se naći na dnevnom redu predstojećeg zasedanja Skupštine Grada, u sredu 24. aprila, ali će najmanje dvojica odbornika pokrenuti «škakljivo» pitanje poslovanja ove ustanove, saznaju InfoVranjske.

- Pomenuti odbornici spremaju se da u najoštrijem vidu postave pitanje poslovanja TO Vranje, polazeći od činjenice da je Gradsko veće već u dva navrata odbilo da prihvati izveštaj sa fiansijskim poslovanjem ove ustanove, Uz to, i gradonačelnik Milenković i gradska komisija zaključili su da je izveštaj direktorke Vesne Petrović o trošenju novca za «Dane Vranja 2018» krajnje problematičan i neprihvatljiv - navodi sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «šteta je što odbornici opozicije nisu u skupštinskim klupama, budući da su izašli iz gradskog parlamenta».

- U njihovom odsustvu javiće se dvojica odbornika oko problema u TO Vranje, ali bi bilo mnogo zanimljivije i sa mnogo više «začina» da su tu odbornici opozicije. Tek tada bi se Dejan Manić, zamenik direktora TO Vranje, ali alfa i omega u ovoj organizaciji, našao na velikim mukama - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala tvrdi «da se još poneki direktori javnih preduzeća i ustanova pribojavaju naredne sednice Skupštine Grada».

- Boje se kako će «preživeti» sa svojim izveštajima o radu i poslovanju i evidentnim propustima koje su napravili, ali su Manić i direktorka Petrović, zajedno sa svojom Jedinstvenom Srbijom, ipak, na najvećim mukama. Čine se grozničavi napori da se osujete «neposlušni» odbornici koji će uperiti prst u glavne krivce zbog problematičnog poslovanja TO Vranje - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, na dve poslednje sednice Gradsko veće odbilo je da prihvati izveštaj o radu sa finansijskim poslovanjem TO Vranje.

S. Kostić

Komentari

Zamisli koliko treba da si prljav kad te se i naprednjaci stide! Pustite vodu!

Bulat je taj koji ga stiti jer mu Manda daje pare.to svi znaju sem Vucica ali ce uskoro i on da sazna.

Stara krilatica SPS SPS SPS drz te lopova, jos malo pa cete biti ono sto jeste bez vlasti, KOMBI STRANKA. Imate para napljackali ste se pa mozete da placate napacenog coveka da pise vase narucene budalastine. Sto ne napisete kako vasa dva direktora Boban iz Hale i Ivana iz centar treba da podnesu ostavke jer vrlo uspesno rade i vode svoje firme. Manda vas vise boli nego SNS. Jel vam problem sto vas napustaju clanovi, pa vi budite SPS i nece vas napustati.

Najnovije vesti

Hanska MUKA sa otkupom višnje »

Proizvođači višnje iz opština Vladičin Han i Surdulica nezadovojni su cenom, statusom i ukupnom organizacijom otkupa ovo...

FIJASKO slavlja SNS-a u Surdulici »

Slavlje SNS u Surduliuci, posle ponovljenih parlamentarnih izbora u sredu, doživelo je potpuni fijasko, javljaju građani...

Sramota vredna 300 miliona »

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju. Danas, osam godina kasnije, dire...
ZutoCvece