Skupština smenila direktora KOMRADA

Skupština Grada Vranja na svojoj 34. sednici, očigledno namenski zakazanoj, većinom glasova smenila je Momira Stoiljkovića sa položaja direktora «Komrada», a za vršioca dužnosti imenovala Zorana Dimitrijevića, diplomiranog ekonomistu iz «Simpa».

Sve je počelo nastupom Miroslava Nešića, šefa Mandatne komisije, koji je pročitao obrazloženje za smenu, koja se radi zbog „nesavesnog rada direktora“, misleći pri tome verovatno na činjenicu da je Stoiljković „Komrad“ iz minusa doveo do plus 30 miliona.

Čudna neka savest, zaista.

Govor Stoiljkovića na sednici gradskog parlamenta pratio je muk u sali, jer je izneo detalje koji nisu bili prijatni za sve pripadnike SNS, ali i poslušničkih stranaka vladajuće koalicije i direktno apostrofirali krivce za igru koja se poslednjih dana plela oko sada već bivšeg direktora «Komrada».

Najpre, Stoiljković je tražio da se tačka skine sa dnevnog reda, jer niko nije podneo predlog za njegovu smenu Mandatnoj komisiji, koja je o predlogu odlučivala.

- Ja sam žrtva jednog čoveka. On je tražio moju ostavku, a samo pre 20 dana prihvaćen je izveštaj o radu «Komrada» na sednici Skupštine. Bulatović mi je tražio ostavku, a zauzvrat nudio da budem većnik, pomoćnik, pa i kandidat za poslanika. Iza mene stoji moj rad, potpiisi porške preko 90 odsto radnika i preko 3.000 potpisa građana - otvoren je Momir Stoiljković.

On je naglasio da je „stvarao SNS u Vranju“, da je spreman da se suoči sa stranačkim stavovima, ali da neće da podlegne pritiscima jednog čoveka, koji su bili „nepodnošljivi i katastrofalni“.

Posle njegovog izlaganja nastao je muk, a onda se za reč javio gradonačelnik Slobodan Milenković, podigavši lestvicu političkog besčašća na zavidan nivo.

Gradonačenik je hladnokrvo izjavio da je Stoiljković loše radio ne samo za praznike, nego u prethodne dve godine.

- Čuli smo ovaj patetični govor, ali istina je drugačija. Za vreme praznika kontejneri su bili prepuni, ulice su bile u neredu, a svi mi, izabrana lica, direktori javnih preduzeća i ustanova, imamo obavezu prema građanima i moramo biti odgovorni - promucao je vidno posramljen gradonačelnik Vranja.

Šef poslaničke grupe SNS-a Goran Nikolić, takođe padajući na najniže grane istine i ljudskog dostojanstva, direktno je pretio prisutnima da je „ovo opomena koja svima mora da bude za nauk“, dok je lamentirao nad delovima Stoiljkovićevog izlaganja koji su na svetlost dana izneli zakulisane igre u SNS.

- Ovo je mučan potez, znam da je prihvaćen izveštaj «Komrada», ali slažem se da je grad za vreme praznika bio prljav, ali meni se nije dopalo što Moša, kao član SNS, u svom govoru iznosi neke stvari iz stranke, izvan «Komrada», smatram da to nije potrebno i nije fer - takođe je više mucao nego govorio Nikolić.

Na kraju, devet od prisutnih 50 odbornika nije glasalo za Stoiljkovićevu smenu, pa je ovaj smenjen, a Skupština je na njegovo mesto imenovala Zorana Dimitrijevića, jednog od direktora u „Simpu“.

S. Kostić - SSB

Komentari

Искомплексирани зеленаш-прелетач Нешић прича о савести? Смејурија.

Nasli su koga da imenuju Simpovog poslusnika, taj ne zasluzuje da bude i radnik Komrada a ne direktor..........

Da li neko poznaje veću ljigu i veće g.... od čoveka od Gonzija u ovom gradu?! Kako te,bre više nije sramota bruko i sramoto ljigava?!

sramota za sns i veliko bravo za okupljene i hrabre ljude

Bedno,bedno,najbednije
Danas je na skupstini i zvanicno ugasen izvorni Sns u Vranju. Grupa lopova,kriminalaca i beskicmenjaka ispuzala iz rusevina URS, DS, DSS i drugih petooktobarskih stranaka preuzela je vranjski SNS. Botovi oprezno mozete pominjanjem zutih lopova uvrediti nekog svog sefa. E moj Vucicu zavukose ti ga Dinkic,Tadic,Djilas....

ej sta dozivesmo da buki uroseva supozitorija drma vranjem

a vi odbornici imate li malo morala i ljudskosti u sebi,SRAMOTA

Moso izgubljena je bitka ali ne i rat! Tek ce da im se tresu fotelje sada.

Rekao si javno neko sto ne sme ni da pomisli, da upravlja Boske gradom, da ne kazem konobar, to je lepo i dobro zanimanje ne zasluzuje ga, on je ono smece na deponiji meteris, a bulat je njegov poltron koji ne sme da zine sta on naredi,pretvara u delu pa makar i da treba da mu...zenu ovaj ce da pristane

Ovaj bulat nema svoje ja, svoj stav, ni trunke samopouzdanja, kakav mi je to onda predsednik gradskog odbora, marioneta bosketova

Gde je ovde djosa? Nije dosao da glasa za smenu svog dugogodisnje “druga” kome se svo vreme uvlačio u d..pe

Djosa nije smeo da dodje na skupstinu plašio se da ce neko da iznese njegove KRADJE i LOPOVLUKE, ali eto gnjida se ponovo spasila. Nije mosa prljav i ljigav da iznosi te stvari javno, iako je trebao uz puno pravo jer to ova gnjida zasluzuje!

Gradjani Vranja su imali priliku da se jos jednom uvere kakvu ljigu i podofiju imaju za gradonacelnika na ovoj skupstini. Kako te bre nije sramota? Gonzi ti si najgori od svih do sada, ti si bezkicmenjak, ti si takav smrad koji se super uklopio sa Nesijem, Aritonovicem, Djosom, Antom, Goranom Nikolicem, Bulatom, Micetom...idi bre covece cuvaj ovce po Trgoviste ne brukaj pirodicu vise i ne unistavaj tudje porodice lopurdo jedna.

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece