Skupština grada nagovestila smenu direktorke Biblioteke

Skupština Grada Vranja na sednici u sredu 16. maja nije usvojila izveštaj o radu Javne biblioteke "Bora Stanković" i time institucionalno pripremila teren za smenu direktorke ove ustanove Vesne Petric.

Odbornička većina u gradskom parlamentu je glasanjem za neprihvatanje izveštaja o radu Biblioteke ozakonila raniju odluku Gradskog veća koje na svojoj poslednjoj, 108-oj sednici takođe nije usvojilo izveštaj o radu ove javne ustanove.

U koalicionom sporazumu koji su potpisali SNS i SPS o ulasku socijalista u gradsku vlast, mesto direktora Biblioteke predviđeno je za kadrove iz SPS-a, a kao najozbiljniji kandidat slovi Zoran Najdić, diplomirani vajar iz Vranja.

Podsećamo, Vesna Petric, još uvek aktuelna direktorka Biblioteke, imenovana je na ovaj položaj kao kadar SDS-a pre godinu i po dana, u vreme kada se stranka Borisa Tadića nalazila u vladajućoj koaliciji i bila u ljubavi sa ovdašnjim naprednjacima.

Komentari

Ja evo da vam pomognem , Bojković je ko stvoren za direktora biblioteke, tako najdiću zajebo te Branimir, nema stolice za tebe....

Dragana, Dragana, Dragana.... Ne mogu više da te branim pred svima, očekujem odgovore i to smesta, kakvo je ponašanje, predsednica unije ovo da mi priredjuje...

Najnovije vesti

ZutoCvece