Skupština dobila četiri NOVA ODBORNIKA

Na svojoj 22. sednici u ovom sazivu, koja se održava u četvrtak, Skupština Vranja dobila je tri nova odbornika i potvrdila mandat Igoru Andonovu(SDS) koji mu je vratio Upravni sud.

Na samom početku zasedanja predsednik Skupštine Dejan Tričković obavestio je Skupštinu da je Upravni sud doneo rešenje o vraćanju mandata Igoru Andonovu iz SDS-a, i time oborio odluku same Skupštine o tome da Andonov ne može biti odbornik.

Uz to, Tričković je obavestio odbornike da su, po zakonu, novi odbornici Skupštine grada Vranja Katarina Manasijević (SNS) te Nenad Veličković i Nikola Jović sa liste okupljene oko SPS-a.

Manasijevićeva je postala odbornik posle ostavke Marjana Stošića, kao prva naredna sa liste SNS-a.

Nenad Veličković, raniji većnik za poljoprivredu ispred SNS-a, u vreme kada je tom partijom u Vranju upravljao Dragan Nikolić, na mesto odbornika došao je umesto Nebojše Zupančića, kome je mandat prestao prelaskom u većnike.

Nikola Jović postao je odbornik umesto Ivane Tasić, izabrane za direktorku Centra za pružanje usluga lokalne socijalne zaštite.

Odbornici SPS-a to su postali posle odustajanja Suzane Stanković Mišić i Anke Vučković, koje su po redosledu na listi imale pravo na odbornički mandat.

Prilikom polaganja zakletve, Igor Andonov to je učinio sa mesta, jer je on već jednom polagao zakletvu, kada je prvi put preuzimao dužnost odbornika, pre nego što je izabran na mesto zamenika gradonačelnika, na koje je kasnije dao ostavku.

SSB

Komentari

Iza 4 marta,poceti prikupljanje potpisa za VANREDNE LOKALNE IZBORE U VRANJE.Oterati SIMPO LOBI NA DEPONIJU ISTORIJE.

Najnovije vesti

Dinamo može do boda u Lazarevcu »

Vranjski Dinamo u 19. kolu šampionata Prve lige igra u Lazarevcu protiv domaće Kolubare.Kolubara je favorit na papiru, s...
ZutoCvece