SKANDAL: Nastavnica DNEVNIKOM GAĐALA učenicu!

Nastavnica srpskog jezika u OŠ «Predrag Devedžić» u Vranjskoj Banji gađala je dnevnikom učenicu sedmog razreda, saznaju dugo čuvanu tajnu ove škole InfoVranjske.

- Dogodilo se to na času srpskog jezika, kada je nastavnica potegla dnevnik i njime gađala učenicu, što je izazvalo zgražavanje prisutnih đaka. Ta vest iz razreda toga dana prepričavana u đačkim krugovima i nije imala odjeka prema rukovodstvu škole i stručnoj pedagoško-psihološkoj službi - ističe sagovornik InfoVranjskih iz Vranjske Banje.

Po ovom izvoru, «stvar se zakomplikovala kada se u školi pojavio otac targetirane devojčice».

- Rukovodstvo škole na čelu sa direktorkom Vesnom Anđelković, suočeno sa nečuvenim skandalom čiji je vinovnik nastavnica, a žrtva trinaestogodišnje dete, uspelo je da sklopi «medijaciju» sa ocem gađane učenice, umiri ga i ublaži eventualne negativne reperkusije incidenta. Stvar je zataškana i o tome se zaćutalo - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala InfoVranjskih, međutim, sa indignacijom potencira «da je u celoj priči najviše profitirala nastavnica srpskog jezika»!?

- Otac devojčice je dobio satisfakciju obećanjem direktorke da će nastavnica biti udaljena iz škole i to se stvarno i dogodilo, ali tako da je ona sporazumno prebačena na rad u OŠ «Sveti Sava» u Vladičinom Hanu, pa je s obzirom na činjenicu da živi u ovom gradu, i pored skandala koji je izazvala, ipak, najbolje prošla, dobila radno mesto u svom Hanu - konstatuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Насиље у свим школама где се дешава почиње од врха,па се шири на наставнике и на крају на ђаке
Директор школе не може бити насилник и то је законом забрањено, Министарство и политички јад су слика школе које представљају.

GOSPODINE SARCEVICU VI STE NA POTEZU.

Samo jedna ispravka,to nisu "nastavnici" nego sns botovi sa kupljenom diplomom,kao i direktorka vesna.....

RECE MILE
DA GOSPODA KUPOVNA BAGRA I POLUPISMENI I TOTAL NEPISMENI VODE OVAJ GRAD NA SVIM POLJIMA , PA I DIREKTORI SVE MOJ DO MOJEGA
KONKUBINICE I VETERINARSKI TEHNICARI PA ZATIM TEHNICAR PREHRAMBENE INDUSTRIJE ITD A IMA GI I GIMNAZIJALCI I OSTALI POBRATIMI I POBRATIMKE , FAMILIJE RAZNE, SEXY KOMBINACIJE JA TEBI TI MENI......FUJ I BLJAK DA SE IZRAZIM TERMINOM KOJI POZNAJE JEDAN VELIKI GRADSKI VECNIK I JOS JEDAN PORED NJEGA U VETERINARSKU STANICU GOSPODO TAMO VAM JE MESTO DA SKOPITE I STROITE GDE TREBA A NE NAROD
FUJ OPET

Mislim da se ovde radi o nastavnici Slavici jer je ona iz V Hana

Stop nasilju koje podrzava Vesna Andjelkovic

Ja mislim da direktorka zna o kojoj nastavnici je rec ali ceka da je Sarcevic pita.

Zasto nigde nije navedeno ime „etiketirane” devojcice. Zasto je sve zataskono i tek sada je izadlo na videlo posle pola godine??? Svaka cast razrednom koji nije ni reagovao na to.

Mora da je na djosu neki rod ili tako nesto.Svalerka nije sigurno jer on izgleda ko akrep.

Najnovije vesti

ZutoCvece