Sinđelić PREKRETNICA SEZONE za Dinamo

Fudbaleri Dinama iz Vranja sa liderske pozicije prvoligaškog karavana ulaze u izazov 13. kola, gde ih u ponedeljak očekuje tim Sinđelića iz Beograda.

„To je sigurno jedna od najkvalitetnijih ekipa lige, sve su to igrači Partizana, Čukaričkog, Zvezde.

U pitanju je veoma ozbiljan tim koji teško daje i prima golove. Tako da verujem da će biti teško do samoga kraja“, rekao je trener Dragan Antić.

Nezadovoljan remijem u Jagodini, Antić najavljuje velike promene u ekipi:

Dinamu BOD u Jagodini

„Pojedinci nisu bili na potrebnom nivou u prethodnoj utakmici, tako da će zbog toga snositi posledice i biće eliminisani iz tima.

Za nemarnost i opuštenost u igri, pogotovo u ofanzivi, biće kažnjena cela ekipa. U timu želim igrače koji su spremni da pruže maksimum“, dodao je Antić.

Šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša osvrnuo se i na trenutnu finasijsku situaciju u klubu.

ANTIĆ: Grad Vranje NE FINANSIRA Dinamo

„ Već dva dana fudbaleri ne treniraju, atmosfera je veoma napeta. Već sam napravio spisak od pet, šest igrača koji više neće biti sa nama.

Moramo da se raziđemo sa njima i videćemo šta će biti na kraju polusezone.To su uglavnom fudbaleri koji su došli sa strane.

Smatram da je to u ovom trenutku najbolje, kako klubu ne bi pravili dodatne troškove. Jednostavno, nismo u situaciji da plaćamo sve igrače“, ističe trener Dinama.

Kapiten Danijel Gašić, dodaje da i pored problema koji postoje u klubu, on i saigrači spremni su da se suprostave beogradskim „orlićima“:

„Evidentno je da na treningu postoji velika nervoza, ali i nesuglasica među igračima, zbog celokupne situacije koja nam se dešava ovih dana. Uz sve probleme koje imamo, iskreno se nadam da ćemo uz podršku navijača uspeti da trijumfujemo u ovoj utakmici.

Ova utakmica definitivno je prekratnica sezone. Ukoliko pobedimo sigurno ćemo ostati u vrhu tabele i postati jesenji šampioni“ , kaže štoper Dinama.

Utakmicu sa Sinđelićem Dinamo će igrati u ponedeljak, od 13 časova na Jumkovom stadionu.

M.M.

Najnovije vesti

ZutoCvece