Seoski putevi dobili asfalt

U selu Bunuševac, počeli su radovi na uređenju nekategorisanih puteva u seoskim mesnim zajednicama na teritoriji Vranja, u dužini od 4,2 kilometra.

Asfaltni sloj biće postavljen na više putnih pravaca kojima su obuhvaćena sela Bunuševac, Stropsko, Trebešinje, Zlatokop, kao i deonica puta od Kupininca prema Rataju preko Slatine, kako je i predviđeno Komunalnim planom za tekuću godinu, rekao je pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić.

,,Investitor je grad Vranje, izvođač radova „IG sistem“, a vrednost je blizu 19 miliona dinara. Rok za realizaciju posla je 60 dana“, navodi Pešić.

Gradski većnik Dejan Stanojević rekao je da su radovi počeli sa okončanjem procesa javne nabavke i izrazio nadu da će naredne godine, asfaltiranjem biti obuhvaćen veći broj sela.

Okupljeni žitelji Mesne zajednice Bunuševac, zahvalili su se gradskom rukovodstvu, budući da će oko 500 žitelja, po prvi put, dobiti asfalt do svojih kuća.

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece